Koç

Hayatınız adeta bir dönüm noktasına giriyor! Bu değimlere karşı direnmek yerine, kollarınızı kocaman açarak kucaklayın. Yepyeni ve anlamlı ilişkiler kurmak için harika bir fırsat bu dönem. Adeta bir kelebek gibi kanatlanıp gökyüzüne yükselebilirsiniz. İş hayatında ise bambaşka zorluklarla karşılaşacaksınız. Korkmayın, şans sizden yana! Bu zorlukları kişisel gelişiminiz için birer basamak olarak görün ve yılmadan ilerleyin. Unutmayın, zirveye çıkan her yol  biraz çetinkar olabilir.

Boğa

Sürprizlere hazır olun! Hem de beklenmedik türden... Sevdiğiniz biri size romantik bir jest hazırlayabilir veya hayatınızda yepyeni bir pencere açacak bir haber alabilirsiniz. Aman beklentilerinizi çok yükseltmeyin, gelen her şeye şükredin ve tadını çıkarın. Arkadaşlarınız size karşı son derece cömert davranacaklar. Özellikle karşı cinsten hayranlarınız artabilir, ışıltınızla herkesi kendinize çekebilirsiniz. Bu dönemde aşk hayatınızda da güzel gelişmeler yaşanabilir.

İkizler

Hedeflerinize ulaşmak için iş birliğine açık! Bu dönemde aileniz, arkadaşlarınız veya iş arkadaşlarınız size bu konuda yardımcı olabilirler. Bu fırsatı kaçırırsanız, yarım kalan işleriniz sizi ileride zorlayabilir. Unutmayın, birliktelikten doğan güç her engeli aşabilir.

Yengeç

Uzun süredir ertelediğiniz problemler artık üzerinize doğru geliyor. Kaçmak yerine, bu problemleri en kısa sürede çözmeye bakın. Erteledikçe daha da büyüyecek ve üstesinden gelmeniz zorlaşacaktır. Cesaretinizi toplayın ve bu problemleri adeta birer ejderhayı alt ediyormuş gibi yenin.

Aslan

Hayatı akışına bırakmışsınız. Esnek ve değişime açık bir ruh halindesiniz. Her şey kendiliğinden yolunda gidiyor, sanki hiçbir şeye müdahale etmenize gerek yokmuş gibi. Bu rahatlığı, içinizdeki hayalleri gerçekleştirmek için kullanın. Dikkatli olun, her şey bu kadar kolay olmayacak, ileride daha zorlu dönemler de yaşayabilirsiniz. Unutmayın, asıl önemli olan varacağınız yerden ziyade, bu yolculuk sırasında öğrendiklerinizdir.

Başak

Hedeflerinizden biraz uzaklaşmış gibisiniz. Bu duruma üzülmek yerine, sakin kafayla durumu analiz edin. Belki de her şey göründüğü gibi değildir ve bazı adımlar atarak hedefinize tekrar ulaşabilirsiniz. Unutmayın, asıl önemli olan varacağınız yerden ziyade, bu yolculuk sırasında öğrendiklerinizdir.

Terazi

Öfkenize dikkat edin! Sizi kontrol altına almadan önce siz onu kontrol altına alın. Etrafınızdakilerle kendinizi kıyaslamak ve çatışma isteği duymak size zarar verebilir. Agresif tavrınızdan uzaklaşın, enerjinizi boşa harcamayın. Sağlığınıza da özen gösterin. Sevdiklerinizle vakit geçirmek size iyi gelecektir.

Akrep

Hedeflerinize ulaşmanız engelleniyor gibi hissedebilirsiniz. Cesaretinizi kaybetmeyin ve pes etmeyin. Hayallerinizden vazgeçmeden, belki de biraz değişiklik yaparak ilerlemeye devam edin. Aceleci davranmayın ve enerjinizi doğru kullanın. Bu zorluğu aşmak için elinizden geleni yapın. Unutmayın, asıl önemli olan pes etmeden denemektir.

Yay

Bazı şeyleri netleştirmenin tam zamanı! Geciken işlerinizi ve iş arkadaşlarınızla yaşadığınız yanlış anlamaları çözüme kavuşturun. Özgüveniniz çevrenizdekileri etkileyecek ve size karşı ilgiyi artıracaktır. Eski dostlarınızla iletişime geçebilirsiniz, onlardan destek alabilirsiniz. Enerjinizi keyif aldığınız şeylere yönlendirin, yeni hobiler edinebilirsiniz. Belki de daima aklınızda olan fakat bir türlü harekete geçemediğiniz bir seyahate çıkmanın tam zamanı olabilir.

Oğlak

Genç Kadın Evinde Ölü Bulundu Genç Kadın Evinde Ölü Bulundu

Son zamanlarda her şey istediğiniz gibi gitmiyor. Yaklaşımınızı değiştirerek isteklerinize daha hızlı ulaşabilirsiniz. Başkalarının fikirlerine kulak verin, faydalı olacaktır. Özel hayatınızda zorluklarla karşılaşabilirsiniz. Sakin olun ve olaylara kendi bakış açınızdan bakın. Sağlığınıza dikkat edin, yaşam tarzınızda değişiklikler yapabilirsiniz. Kendinizi bitkin hissediyorsanız, biraz ara verin ve dinlenmek için zaman ayırın. Doğanın içinde vakit geçirmek size iyi gelebilir.

Kova

Takım çalışmasında harikalar yaratıyorsunuz! Bu dönemde yaratıcılığınız zirvede olacak ve birlikte çalıştığınız kişileri de bu enerjinizle motive edeceksiniz. Ortak aklın gücüyle aşamayacağınız engel yok gibi görünüyor. Bu dönem, hem iş hayatınızda hem de özel hayatınızda size başarı ve mutluluk getirecektir. Yalnızsanız aşk hayatınızda sürpriz gelişmeler yaşayabilirsiniz.

Balık

Bugün ailenizi şımartmak ve onlarla güzel vakit geçirmek için harika bir gün! Aileniz bu tavrınızı memnuniyetle karşılayacak ve size olan sevgilerini her fırsatta gösterecekler. İlişkilerinizin pekişmesi aşk hayatınıza da yansıyor. Sevdiğiniz kişiyle çok daha yakınlaşabilirsiniz! Bu dönemde başlayan bir ilişki ise uzun ve kalıcı olabilir. Unutmayın, sevgi her şeyin üstesinden gelebilir. (Haber Merkezi)

Editör: Haber Merkezi