İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi tarafından yürütülen soruşturmada, 1 Mayıs Çarşamba günü şike yapıldığı iddiası ile Kırklareli Süper Amatör Lig takımlarından birinin teknik direktörü ile bir başka takımın kalecisini gözaltına almıştı.

"İlk Açıklama"

Olayın ardından Ahmetbey Güvenspor Yönetim Kurulu'ndan ilk olarak "Bu konunun takipçisiyiz. Bizim alnımız ak, başımız dik. Gelişmeleri tüm spor kamuoyu ile paylaşacağız" açıklaması geldi.

"Mağduruz"

Şike süreci ile ilgili açıklama yaparak mağdur olduklarının altını çizen Ahmetbey Güvenspor Yönetim Kurulu, "Geçtiğimiz günlerde gündemi sarsan ve spor camiasını derinden etkileyen şike davasıyla ilgili olarak mağdur olduğumuzu belirtmek istiyoruz.

Adaletin sağlanması ve doğru bilgilendirme için Salı günü avukatımızla birlikte bu dava hakkında müdahil olacağımızı duyurmak istiyoruz. Sporun temiz kalması ve haksızlıkların önlenmesi için elimizden gelen her şeyi yapacağız" ifadelerini kullandı.

2 Kişi Serbest Bırakıldı

Taekwondocular Kuşak Atladı Taekwondocular Kuşak Atladı

Yürütülen adli işlemler kapsamında Kırklareli'nde Süper Amatör Lig'de şike yapıldığı iddiasıyla başlatılan soruşturma kapsamında gözaltına alınan teknik direktör ile kaleci, adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Lüleburgaz İlçe Emniyet Müdürlüğü'ndeki işlemleri tamamlanan teknik direktör M.G. ile kaleci G.M. adliyeye sevk edildi. Şüpheliler, çıkarıldıkları sulh ceza hakimliğince adli kontrol şartıyla salıverildi.

Editör: Haber Merkezi