Akaryakıt zamları yeniden yükselişe geçerken  araç sahiplerini ilgilendiren bir yeni karar EPDK'dan geldi. Alınan yeni karara göre aracın performansını arttırdığı öne sürülerek daha yüksek fiyattan satışı yapılan VMax, Vpro gibi akaryakıt türlerinin isimleri kullanılmayacağı ifade edildi.

Bu yeni düzenlemeyle birlikte akaryakıtta tek fiyat dönemi başlayacağı duyurulurken, kurum çalışmalara başladığını belirtti.

Bir Döneme Damgasını Vuran Televizyoncu Vefat Etti Bir Döneme Damgasını Vuran Televizyoncu Vefat Etti

Geçtiğimiz günlerde akaryakıt istasyonlarına yazı göndermişti,  ucuz alınan petrolün vatandaşa benzin ve motorinde indirim olarak yansıtılmasını isteyen Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK), dikkat çeken bir karara daha imza atarak bu kararını duyurdu.

Resmi siteden yayınlanan duyuruda,  EPDK, benzin ve dizel yakıtlar için tek fiyat dönemi başlatmak için hazırlıklara başlandığını belirterek, buna göre aracın performansını arttırdığı öne sürülerek daha yüksek fiyattan satılan VMax, Vpro gibi ifadeler artık kullanılmayacağı vurgulandı.

  Bu gece yarısından sonra hem benzin hem de motorin fiyatları bir kez daha değişirken yeni düzenlemenin nasıl olacağı ve fiyatlara nasıl yansıyacağı merak konusu. (Haber Merkezi)

Editör: Haber Merkezi