Geçtiğimiz aylarda çıkan magazin haberlerine göre, ünlü komedyen Cem Yılmaz’ın, Tekirdağ doğumlu Necla Karahalil ile aşk yaşadığı duyurulmuş, çift sosyal medya hesaplarından yaptıkları paylaşımlarla da bu durumu kanıtlamışlardı.

Tekirdağ’da yaşayan pilates eğitmenliği ile sosyal medya platformlarında tarif ve spor paylaşımlarıyla adından söz ettiren Karahalil ve Cem Yılmaz ilişkisi gündeme bomba gibi düşmüştü.

Kesin Sonuçlar Açıklandı, Kırklareli'nde 2 Haziran'da Seçim Var Kesin Sonuçlar Açıklandı, Kırklareli'nde 2 Haziran'da Seçim Var

Her yaptığıyla olay olan ünlü isim Cem Yılmaz, bilindiği gibi Serenay Sarıkaya ile olan ilişkisiyle uzun süre konuşulmuştu.

Yine Sarıkaya geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından derin dekolteli bir fotoğrafını paylaşmış, bu fotoğrafın ardından eski sevgili Yılmaz da imalı ve mizah içerikli paylaşımlarda bulunmuştu. Daha sonra bu paylaşımların Sarıkaya ile alakası olmadığını açıklamak durumunda kalan Yılmaz’ın iddiaya göre yeni sevgilisi gelişmelere bir hayli kızmış…

Bunun üzerine Cem Yılmaz soluğu Tekirdağ’da almış.

Trakyalı Sevgilisiyle Tekirdağ’da görüntülenen Cem Yılmaz, Karahalil’in gönlünü almayı başarmış…

Necla Karahalil Kimdir?

Ünlü komedyen Cem Yılmaz'ın yeni sevgilisi olarak gündeme gelen Necla Karahalil, 1987 yılında Tekirdağ'da doğdu. Karahalil, eğitim hayatına doğup büyüdüğü şehirde devam etti. Güzel Sanatlar Fakültesi Grafik Tasarım Bölümü'nden mezun olduktan sonra grafik tasarım ile tekstili birleştirerek koleksiyonlar hazırladı. Uzun yıllar İstanbul'da yaşadıktan sonra memleketi Tekirdağ'a dönen Karahalil, burada yaşamını sürdürüyor.

Editör: Haber Merkezi