31 Mart’ta yapılan seçimlerde AK Parti’den İğneada Belediye Başkanı seçilen Altuğ Erdem, mazbatasını aldı. AK Parti Kırklareli Milletvekili Ahmet Gökhan Sarıçam, AK Parti Kırklareli İl Başkanı Yunus Ercan Dağtaş ve çok sayıda vatandaşların katıldığı mazbata töreni ile görevine başlayan Altuğ Erdem, gece gündüz demeden İğneada için çalışacaklarını söyledi. İğneada Belediye Başkanı seçilen Altuğ Erdem, törende yaptığı konuşmada şunları kaydetti;  “Çok kıymetli hemşerilerim saygıdeğer İğneadalılar 31 Mart Pazar günü yapılan seçimlerde sizlerin sarsılmaz iradesinin bir tecellisi olan mazbatamızı bugün teslim aldık.

Bu Mazbata ile önümüzdeki beş yıl boyunca sizlere hizmetkar olma şerefini bizlere bahşettiniz. Bizlerde bu şerefe layık olabilmek için elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Emanetinize sahip çıkmak bizlere güvenenlerin güvenini boşa çıkarmamak için ekibimiz ve tüm personelimizle gece gündüz demeden çalışacağız.

Daha önceki konuşmalarımda söylediğim gibi şimdi çocuklarımız için, gençlerimiz için, kadınlarımız, esnaflarımız, iş insanlarımız için görüşü ne olursa olsun tek bir hemşerimi ayırmadan tüm İğneada için ben sen demeden tek bir yürek tek gönül olarak bir olma zamanıdır. Şimdi İğneadamızı hep birlikte yeniden kurma zamanıdır.

Sizlere söz veriyorum cennet İğneadamızı hep birlikte geleceğe taşıyacağız İğneadamız daha güzel bir hale getirecek projeleri sizlerle birlikte hayata geçireceğiz.

Artık parti rozetini çıkarıp bize oy vermiş ya da vermemiş olan tüm hemşerilerime eşit ve adil hizmet etme zamanıdır.

Daha önce defalarca  söyledim şimdi sizlerin huzurunda tekrar ediyorum hiçbir işçi kardeşimizi işten çıkarmayacağız hiçbir işçi kardeşimin işiyle aşıyla ekmeğiyle uğraşmayacağız, oynatmayacağız.

Gündoğdu; “Neden Longozların Kalbine Maden Yapılmak İsteniyor?” Gündoğdu; “Neden Longozların Kalbine Maden Yapılmak İsteniyor?”

Seçim maratonun başlamasından bugüne kadar gece gündüz demeden büyük bir azim ile çalışan yol arkadaşlarıma meclis üyesi arkadaşlarıma partimizin belde ve ilçe başkanları başta olmak üzere tüm teşkilat mensuplarına aileme bizleri desteklerini esirgemeyen gönüldaşlarıma seçim sürecinde mücadele eden tüm taraflara hasıl tüm İğneadama sonsuz teşekkür ederim.

Rabbim çıkmış olduğumuz bu yolu hakkımızda hayırlı eylesin, bu cennet beldeye hayırlı hizmetler etmeyi bize nasip etsin, bizlere güç kuvvet versin.

Bu birlik ve beraberliğimiz daim olsun.”

435106377 10160730999499331 149032192996946121 N

Editör: Kadir Sinici