Kırklareli Üniversitesi Kariyer Uygulama ve Araştırma Merkezi tarafından Mayıs ayı boyunca “Bireysel Kariyer Gelişimi Eğitimleri”, “İnce Beceri Eğitimleri” ve "Girişimcilik Eğitimleri" başlıkları altında 12 farklı eğitim üçü çevrimiçi olmak üzere toplamda 15 oturumda düzenlenecek.

Mayıs ayı eğitim programı Kariyer Merkezi’nin kullandığı kariyer yazılımı “yetenekkapisi.org” üzerinden yayınlandı. Öğrenci ve mezunlar Yetenek Kapısı portalına giriş yaparak eğitimlere başvurabilir.

Yüz yüze yapılacak olan eğitimler Kayalı Kampüsü Rektörlük binasında yer alan Kariyer Merkezi Çok Amaçlı Salonda, üç eğitim de MS Teams Programı üzerinden çevrimiçi olarak gerçekleştirilecek. Çevrimiçi eğitimler için de başvurular yetenekkapisi.org üzerinden alınacak. KLU uzantılı e-posta ile MS Teams hesabı olmayan mezunlar, [email protected] adresine eğitime katılım taleplerini ileterek, konuk katılımcı olarak çevrimiçi eğitimlere katılabilecek.

Üniversite Öğrencilerinden “Özgür Kudüs” Sergisi Üniversite Öğrencilerinden “Özgür Kudüs” Sergisi

“Bireysel Kariyer Gelişimi Eğitimleri” veya “İnce Beceri Eğitimleri” başlıkları altında verilen bütün eğitimleri tamamlayan katılımcılar adına ayrıca e-sertifika düzenlenecek. (Volkan Abuy)

Editör: Volkan Abuy