Kırklareli Üniversitesi İlahiyat Fakültesinde, “Bağımlılıkla Mücadele” konulu bir panel düzenledi. Saat 13.00’te başlayan etkinlik, Felsefe ve Din Bilimleri Bölümü Dr. Öğr. Üyesi Feim Gashi’nin moderatörlüğünde gerçekleşti.

Çarpma İşlemi Hiç Bu Kadar Kolay Olmamıştı Çarpma İşlemi Hiç Bu Kadar Kolay Olmamıştı

Açılış konuşması Fakülte Dekanı Prof. Dr. Mustafa Canlı tarafından yapılırken, KLÜ Bağımlılıkla Mücadele Koordinatörü Dr.Öğr.Üyesi Burcu Özübek bağımlılık ve kötü alışkanlıkların zararlarını anlatarak etkinliğin öğrenci ve personele faydalı olmasını diledi.

Ilahiyat Gr 28 03 2024 Ffc56

Panelde Felsefe ve Din Bilimleri Bölüm Başkanı Doç. Dr. Sıddık Ağçoban, Temel İslam Bilimleri Bölümü İslam Hukuku ABD Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Hasan Özket ve Sağlık Hizmetleri MYO Öğretim Görevlisi Vedat Açar gibi konuşmacılar yer aldı. Katılımcılar, bağımlılık konusunda bilgilendirilip, toplumda bu önemli sorunla mücadelede bilinçlenme adına önemli bir adım atıldı.

Katılımcılar, bağımlılık konusunda bilgilendirildi ve bu önemli sosyal sorunla mücadelede farkındalık yaratıldı. Etkinlik, soru-cevap bölümüyle interaktif bir atmosferde gerçekleşti ve katılımcılara bağımlılıkla mücadelede kullanabilecekleri pratik bilgiler ve stratejiler sunulduktan sonra panelistlere teşekkür belgelerinin takdimiyle sona erdi. (Volkan Abuy)

Editör: Volkan Abuy