Doğu Mahallesi Bir kez Daha Arzu Savaş Yıldırım Dedi

Doğu mahallesi muhtarlığına adaylığını koyan Arzu Savaş Yıldırım  2014 yılında ilk olarak görece gelen Doğu Mahallesi'nin ilk kadın muhtarı olmaya başardı. 2024 Mahalli İdareler Seçimleri'nde de yeniden adaylığını koyan Yıldırım, güven tazeleyerek mevcut muhtarlığını devam etmeye hak kazandı. Mahalleli tarafından oldukça sevilen Muhtar Arzu Yıldırım göre geldiği ilk günden bu yana mahalle sakinlerinin güvenini kazanan bir muhtar olarak mahallesine bir çok hizmette bulundu.

Karakaş Yeniden Esra Mağıltaş Dedi

Kırklareli Merkez'de ilk defa kadın muhtar olarak seçilen Esra Mağıltaş, 3. dönemininde garantileyerek  yeniden Karakaş Mahallesi'nin kadın muhtarı olarak görevine devam edecek olan başarılı kadın muhtarlarımızdan.

35 Yıllık Muhtarı Deviren Gülşah Uğurluoğlu

31 Mart Mahalli İdareler Seçimi'nde Kırklareli'nde başarısıyla en çok konuşulan kadın muhtarlardan olan Gülşah Uğurluoğlu, Kesin olmayan sonuçlara göre 3000’e yakın oy alan Uğurluoğlu,  mahallede 35 yıldır görev yapan Cengiz Işık ile diğer aday Seyit Demirel’in önünde yeni muhtar oldu. Cumhuriyet Ortaokulu'nda sandıklardan birinci çıkan Uğurluoğlu, Karacaibrahim Mahallesi'nin ilk kadın muhtarı olarak görev alacak.

İstasyon Mahallesinin Güler Yüzlü Muhtarı Naide Şanslı Özdemir, Özellikle Pandemi döneminde mahallesinde kriz durumlarını çok iyi yöneten muhtar Özdemir, 31 Mahalli İdareler seçimlerinde rakibine fark atarak yeniden güven tazeledi.

Yayla Mahallesi'ne Yeni Bir Soluk

Eski Belediye Başkanından Borç Açıklamasına Yanıt Eski Belediye Başkanından Borç Açıklamasına Yanıt

31 Mart Mahalli İdareler seçimlerinin ardından bir çok muhtar adayının çıktığı Kırklareli'nde kadın muhtar adaylarının yükselişi dikkat çeken detaylar arasında oldu. Son olarak Yayla Mahallesi'de seçimini bir kadın aday olan Dilek Karataş'tan yana kullandı. (Güfte Çanlı)

Editör: Güfte Çanlı