Babaeski Gençlik Spor İlçe Müdürlüğü Taekwondo Takımı, turnuvaya 14 sporcu ile katıldı. Tüm sporcuların madalya alma başarısı gösteren takım, turnuvada dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.

Daha önceki turnuvalarda da müsabık sporcuların madalya alma oranı yüksek olan Babaeski Gençlik Spor İlçe Müdürlüğü Taekwondo  Antrenörü Kazım Taşkın, duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Antrenör Taşkın, "Bizlere her zaman desteğini esirgemeyen başta Gençlik Spor İlçe Müdürümüz Erhan Öztürk’e ve görevine başladığı günden beri sporcunun her zaman yanında olduğunu söyleyen ve bunu kanıtlayan belediye başkanımız Fırat Yayla’ya teşekkür ederiz. Ayrıca bu turnuvayı düzenleyen ve bizleri davet eden Edirne Gençlik Spor İl Müdürlüğüne ve Yasin Nan hocamıza teşekkür ederiz." ifadelerini kullandı.

Kırklareli'nden Yağlı Güreşlerin Olimpiyatları'na Yolculuk Kırklareli'nden Yağlı Güreşlerin Olimpiyatları'na Yolculuk

437727900 6364683050323545 7105847245020408928 N

Bulut Deniz Karakoç'un velileri Halide ve Levent Karakoç, Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın uygulamasının çocuklarının spora başlaması için vesile olduğunu dile getirdi. Karakoç Ailesi, “Çocuğumuzun spor yapmasını destekliyoruz. Spora başlamasında teşvik eden sınıf öğretmeni Esra Yamaner Öztürk'ün büyük payı var.. Devam etmesini istiyoruz. Spor branşlarındaki başarılar sosyal hayatına da olumlu etki ediyor. Bizler onlar devam ettikçe destekleyeceğiz. Madalyalar başarılar geldikçe, çocuğumuz da motive oluyor” sözlerini dile getirdi.

Dereceye Giren Sporcular:

Kuzey Hasaoğlu 1. - Adnan Efe Elmalı 1. - Güney Hasaoğlu 1. - Yağmur Ayan 1. - Zehra Gülderen atçı 2. - Batuhan Ayan 2. - Beren Irmak Şengül 3. - Ceylin Açık 3. - Melis İlke Savaş 3. - Serra Babur 3. - Bulut Deniz Karakoç 3. - Yavuz Çavuş 3. - Derya Deniz Şengül 3. - Eylül Bıyıktay 3.

Editör: Şefik Kenar