II. Ulusal Otizm Eylem Planı İzleme ve Değerlendirme Komisyonu Toplantısı Vali Yardımcısı Elif Canan Tuncer başkanlığında düzenlendi.

"Herkes için daha iyi bir hayat mümkün" anlayışıyla Otizm Spektrum Bozukluğu Olan Bireylere Yönelik II. Ulusal Eylem Planı (2023-2030) Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından hazırlanıp, 2 Nisan 2023 tarihinde kamuoyu ile paylaşıldı. Bu kapsamda  Otizmli bireyler ve ailelerine yönelik hizmetlerde ulusal vizyonu tanıtmak, bütüncül bakış açısıyla yeni yol haritasını belirlemek ve İl Eylem Planını oluşturmak amacıyla Vali Yardımcısı Elif Canan Tuncer başkanlığında kurumların ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri bir araya geldi.

Img 0837

Toplantıda II. Ulusal Otizm Eylem Planında belirlenen 9 amaç, 29 Eylem Alanı, 75 faaliyetini tanıtarak göstergelerinin hangi kurumların uhdesinde gerçekleştirileceğini belirlendi.

Kırklareli TSO, Milletvekili Vecdi Gündoğdu’yu Ziyaret Etti Kırklareli TSO, Milletvekili Vecdi Gündoğdu’yu Ziyaret Etti

Yayınlanan yazılı açıklamada ifadeleri kullanıldı; “Toplumun her kesiminden katılımın sosyal politikalar açısından önemli olduğunun farkında olarak çok yönlü bakış açısını yansıtması adına bize destek veren ortak hedefimize doğru, bizimle yürüyen herkese katılımları için teşekkürlerimizi sunuyoruz.”

Img 0843

Muhabir: Volkan Abuy