CHP Belediye Meclis Üyesi Gürcan Saatçı, sosyal medya hesabından ilk belediye meclisi toplantısında ve meclisteki tutunacakları yaklaşımla alakalı konuştu.

Oy kullanan tüm seçmenlere teşekkür ederek sözlerine başlayan Saatçı; “13 Nisan Cumartesi günü Kırklareli Belediyesi Meclis toplantısını gerçekleştirdik.

CHP Grubu olarak, belediye meclisinde Partimizi temsil etmemize olanak sağlayan ve seçim çalışmalarımız boyunca durmadan, yorulmadan çalışan Partimizin kadınlarına, gençlerine ve emeği geçen her bir parti üyemize çok teşekkür ediyorum.

Ayrıca, Partimize vermiş olduğu oylarla belediye meclisinde bizleri sayısal çoğunluğa ulaştıran kıymetli seçmenlerimize ve demokratik zeminde dilediği siyasi partiye oyunu kullanan tüm seçmenlerimize saygılarımı sunuyorum” dedi.

437039602 2879865242166005 4982793372805970600 N

“Biz, yerel siyasetin kapsayıcı, kucaklayacı, doğruyu savunan, yanlışın karşısında duran tarafındayız”

Parti olarak belediye meclisindeki tutumlarından da bahseden Saatçı; “Önümüzdeki süreçte belediye meclisindeki duruşumuz her zamanki gibi demokrasiden, adaletten, haktan ve hukuktan yana olacaktır.

Özgür Özel’i Kırklareli’ne Davet Ettiler Özgür Özel’i Kırklareli’ne Davet Ettiler

Muhalefetimiz yapıcı ve Kırklareli halkının menfaatleri doğrultusunda olacağı gibi; Kentimize sunulmak istenen hizmetlerde ayrışmadan uzak, birlik ve beraberlik içerisinde olacaktır.

Biz, yerel siyasetin kapsayıcı, kucaklayacı, doğruyu savunan, yanlışın karşısında duran tarafındayız.

Cumhuriyet Halk Partisi’nin kurucu değerleri ışığında, Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün izinde, Partimizin genel merkez boyutundaki yerel yönetim politikalarımız doğrultusunda yolumuzda yürüyeceğiz” şeklinde konuştu. (Volkan Abuy)

Editör: Volkan Abuy