Kırklareli Üniversitesi İlahiyat Fakültesi öğrencileri Dr. Öğr. Üyesi Feim Gashi’nin rehberliğinde Kırklareli Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’ne ziyaret gerçekleştirdi. Dini Danışmanlık ve Rehberlik dersi kapsamında düzenlenen ziyarette öğrenciler huzurevi sakinleriyle sohbet edip, keyifli vakit geçirmelerini sağladı.

Aşı Olmanın Önemi Miniklere Anlatıldı Aşı Olmanın Önemi Miniklere Anlatıldı

Fakülte açıklamasında ziyaretin öğrenciler için bir defaya mahsus değil, süreklilik arz eden bir sosyal sorumluluk projesi olduğunu belirtti.

Ilahiyat Gr 24 04 2024 5B94F

Dersin sorumlusu, Dr. Öğr. Üyesi Feim Gashi; ziyaretlerin 7 hafta boyunca devam edeceğini belirtti. Bu sayede öğrencilerin akademik bilgilerini toplumsal faydaya dönüştürme ve yaşlılarla kurdukları bağları güçlendirme fırsatı bulacaklarını söyledi.

Fakülte Dekanı Prof. Dr. Mustafa Canlı, öğrencilerin bu tür düzenli etkinliklerle hem akademik hem de sosyal becerilerini geliştirdiklerini ve topluma karşı sorumluluklarını yerine getirdiklerini vurguladı. Kırklareli Üniversitesi İlahiyat Fakültesi olarak toplumsal gelişime katkı sağlamayı önemli bir ilke olarak benimsediklerini ve bu tür etkinliklerin öğrencilerin eğitim hayatlarının ayrılmaz bir parçası olduğunu ifade eden Dekan Canlı, başta Dr.Öğr. Üyesi Feim Gashi’ye, öğrencilere, Kırklareli Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi çalışanlarına ve Huzurevi sakinlerine teşekkür etti.

Muhabir: Volkan Abuy