Yeşilay’ın 2011 yılından bu yana organize ettiği Geleneksel Yeşilay Bisiklet Turu’nun 11’incisi, 5 Mayıs 2024 Pazar günü “Sağlıklı yaşamın keyfini birlikte sürelim” sloganıyla düzenlenecek.

T.C. Gençlik ve Spor Bakanlığı ve Türkiye Bisiklet Federasyonu’nun iş birliğiyle Türkiye'nin tüm şehirlerinde eş zamanlı düzenlenecek Geleneksel Yeşilay Bisiklet Turu, 10 bini aşkın bisiklet severi bir araya getirerek bağımlılıkların zararlarına dikkat çekecek ve sağlıklı yaşam bilincinin artmasına katkıda bulunacak.

Yeşilay Kırklareli Şube Başkanı Aslı Karakahya da yaptığı çağrıda, tüm bisiklet dostlarını bu anlamlı buluşmaya davet etti.  

Karakahya; “Spor yaparak bağımlılıklarla mücadelenin önemini vurgulamak ve sporu daha geniş kitlelere yaymak için yıl boyunca bisiklet turları düzenleyen Yeşilay’ın bu yıl 11’incisini düzenleyeceği Geleneksel Yeşilay Bisiklet Turu için çok az kaldı.

Pazar günü saat 10.30’da Dingiloğlu Parkı önünde buluşacağız. Kayıt işleminin ardından saat 11.00’de turumuz başlayacak. Yaklaşık 5 kilometrelik parkurumuzu; Karaumurbey Caddesi üzerinden, İstiklal Caddesi, Walldorf Caddesi, Şehir Mezarlığı ve Karahıdır Korusu’nda noktalayacağız. Burada ödüllü çekilişimiz de gerçekleşecek. Tüm Kırklarelili bisikletseverleri etkinliğimize bekliyoruz” ifadelerini kullandı.

Kırklareli, Genç Nüfus Oranıyla Üzdü! Bakın Kaçıncı Sıradayız? Kırklareli, Genç Nüfus Oranıyla Üzdü! Bakın Kaçıncı Sıradayız?

A2F6E3A6 C3Cd 4Dbb 9262 4A5Db946943C

Editör: Ferdi Kurtbayram