KOÇ

Hedefleriniz ve deneyimleriniz açısından güç kazanmak isterken yoğun ilişkiler yaşamayı da seviyorsunuz. Kolay tatmin olmayan yapınız ile bazen problemleriniz olurken lütfen disiplininiz de hedeflerinize ulaşmanızı sağlıyor. Finansal açıdan başarı elde edeceksiniz.

BOĞA

İş yaşantımız üzerinde yaratıcılığınızı kullanarak olayları istediğiniz gibi yön verebilirsiniz. Çevreye karşı olan ilişkilerinizde eleştirici bir tavır takınırken kalıcı başarılarda sağlayabilirsiniz. Büyük ve kalıcı olanı sevdiğiniz için küçük olaylara da tahammülünüz olmayacak.

İKİZLER

Mars bugün sizi olumlu etkiliyor. Sizi bekleyen küçük ve dostlarınız da sevindiren bir haber alacaksınız. Bir süredir yolunda gitmeyen işleriniz yoluna girerken maddiyat açısından da olumlu gelişmeler yaşayacaksınız.

YENGEÇ

Hafızanızda bir süredir yer eden konular gün yüzüne çıkacak. Kardeşiniz ya da kan bağınızın bulunduğu kişilerin güvenliği konusunda adımlar atacaksınız. Bugün duygularınızı ifade etmekte zorlanacaksınız.

ASLAN

15 Ekim'de Burcunuz Size Ne Diyor? 15 Ekim'de Burcunuz Size Ne Diyor?

Sevgili Aslanlar günlük işlerinizde fazla detaycı olmanız çevrenizde değişim yaşanmasına neden olacak. Kısa planlarınızda ilgili gerekli olan tüm detayları gözden geçirerek Bu doğrultuda adım atmanız gerekmektedir. Aşk yaşantınızda da yeni gelişmeler ortaya çıkabilir.

BAŞAK

Bulunduğumuz şartları göz önüne alarak olaylar hakkında karar vermeden iki kere düşünmeniz gerekiyor. Başarıya ulaşmak için duygularınızdan ziyade mantığınızı kullanmanızda fayda var. Ancak duygusal yönünüz yaratıcı olmanıza katkı sağlayacak. Kariyerinizle ilgili mesleki açıdan yeni çalışmalar içerisinde gireceksiniz.

TERAZİ

Çevrenizde yer alan ve baskıcı tavırlar sergileyen insanlarla mücadele etmek zorunda kalabilirsiniz. Bugün başarı elde edebileceğiniz bir gün olacak. Detayları fazla takılmadan planlarınız doğrultusunda ilerleyiniz.

AKREP

İsteklerinizi karşı tarafa aktarırken doğru kararlar almakta zorlanabilirsiniz. Sizi zor durumda bırakacak işlerden uzak durmaya çalışırken sürpriz gelişmeler de gün içerisinde yüzünüzü güldürebilir.

YAY

 Maddi açıdan isteklerinizin ardı arkası kesilmezken almak istediğiniz şeylere sınır koymanız gerekiyor. Bütçenizi dengeleme konusunda daha dikkatli davranmanız gerekmektedir. İsteklerinizi karşı tarafa kabul ettirmekte zorlanmayacaksınız.

OĞLAK

Aklınızda yer edilen olayları fazla büyütebilir ve üzerine fazla düşünebilirsiniz. Bu olayı kafanızın daha çok karışmasına neden olurken duygusal açıdan da saplantılı bir yapıda olmanıza neden olabilir. Yaşam kaliteniz oldukça yüksek olacak.

KOVA

Bilinçaltınızda çok fazla olay dönerken bir düşünce yumağı içerisinde kaybolacaksınız. Gizli planlarınız sizi daha çekici ve ilginç yapıyor. Yakınlarınızın size ihtiyacı olurken onlara yardım etmek için de elinizden geleni yapacaksınız.

BALIK

Uzak yollarla ilgili kurduğumuz hayaller birbir gerçekleşecek. Bir süredir yapmış olduğunuz biri kimlerden harcama yapabilir bir istediklerinizi gerçekleştirebilirsiniz. Akıllı kişilerden hoşlandığınız için yüksek bir yaşam standardı belirleyeceksiniz.

Editör: Haber Merkezi