Kırklareli Halkının sorun ve isteklerine sitemizde yer vermeye devam ediyoruz. Kırklareli’nden bir vatandaş WhatsApp ihbar hattımızdan bizlere ulaşarak, 2 yıldır belediye ve trafik şube müdürlüğüne ilettiği yaya geçidi sorununu bizlerle paylaştı.

Eski adıyla Grand Hotelin şimdi ise bir iş hanının bulunduğu Fevzi Çakmak Bulvarı girişinde bulunması gereken yaya yolunun silindiğini belirten vatandaş, 2 yıldır tüm yetkili mercilere konuyu taşıdığını vurguladı.

Okullar Başladı; 39 Kart’ta Yoğun Başladı Okullar Başladı; 39 Kart’ta Yoğun Başladı

Bf57E4D9 2A7F 4012 91D0 Fb88239Afb34

Yaya yolu olması gereken yerde araçların park ettiğinin altını çizen vatandaş, bir boya yapmanın zor mu olduğunu sordu.

“Kimsenin umurunda değil”

Vatandaşın WhatsApp ihbar hattımıza gönderdiği mesajın tam hali şu şekilde; “Günaydın hayırlı işler. Kırklareli merkez ışıklı kavşaktaki yaya geçidi Grand otel yıkıldıktan sonra bir daha çizilmedi. İki sene boyunca zabıta müdürlüğüne gittim belediye ulaşım müdürlüğüne gittim. Trafik şube müdürlüğüne gittim hala yaya geçidi çizilmedi, yayaların geçeceği yere kavşak içine araçlar park ediliyor. Kimsenin umurunda değil. Parke taşı üzerine yaya geçidi çizmek için belediyenin boyası yokmuş. Beyaz renkli taş bulurlarsa yaya geçidini yapacaklarmış. İlgilenirseniz şimdiden teşekkür ederim.”

.Jgcf

Muhabir: Volkan Abuy