KOÇ

Sevgili Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar, bu aralar fazla hassas ve duygusal olmanız nedeniyle tepkiler alabilirsiniz. Kelimelerinizi özenle seçerek ve dikkatli konuşmalısınız. İşinize şikayet etmeden daha fazla yoğunlaşmalısınız. Bazı işlerinizi yoluna koymadan kimseye hiçbir şeyden bahsetmemelisiniz. Aşk hayatınızda bugün beklenmedik gelişmeler yaşamanız söz konusu olabilir. Mantıklı düşünmekten yoksun kalıp duygusal tepkilerinizi ön plana çıkarabilirsiniz. İş yerinizde bugün gergin bir ortam oluşacak ve siz buna tepkisiz kalmak isteyeceksiniz. Günlük işlerinizin dışında başka bir konuyla ilgilenmek istemeyeceksiniz.

BOĞA

Sevgili Boğalar ve yükselen burcu Boğa olanlar, size keyif veren konulara ya da işlere yönelmelisiniz. Hedeflerinize ulaşmak için daha azimli ve yoğun çalışmanız gerekiyor. Pozitif olmalı ve karşınıza çıkan olanakları iyi değerlendirmelisiniz. Romantizm ve duygusal planlar sizinle aynı yolda giden kişilerle olan bağınızı kuvvetlendirebilir. Partnerinizin ailesiyle ilişkilerinizi geliştirmeniz, bir gereklilik olarak önünüzde duruyor. Sağlam ilişkiler size güven veriyor. Geleceğinize yönelik beklentileriniz, bu ilişkiler içinde canlılık taşıyor. Önümüzdeki günler içinde, ciddiye alınacak görüşme önerileri var.

İKİZLER

Sevgili İkizler ve yükselen burcu İkizler olanlar, oyunun kurallarını siz koyuyorsunuz. Dolayısıyla siz istemedikçe kimse bu kuralları değiştiremez ve sizin kontrolünüz dışında hareket edemez. Dışarıdan duyduğumuz her şeye inanmayın. Aksi takdirde güven gerektiren konularda sıkıntılar yaşayabilirsiniz. Paranızı ve mal varlığınızı iyi korumalısınız. Onu ihmal ettiğinize dair sitemleri bitmek bilmiyor. Siz de bu yanlış anlamayı onarmak için hiçbir şey yapmıyorsunuz. Onun beklentilerine yanıt vermekte zorlanıyorsunuz. Aslında fazla bir şey istemiyor. Bugün ufak bir tartışma yaşayabilirsiniz. İşyerinizde zaman zaman aldığınız övgüler başınızı döndürdüğü için olumsuz gelişmeleri asla göremiyorsunuz. Sizin kariyerinizi sabote etmek isteyen bir arkadaşınızın yapmak istediklerinin farkında değilsiniz. Çevrenizdekilere biraz daha temkinli davranmalısınız.

YENGEÇ

Sevgili Yengeçler ve yükselen burcu Yengeç olanlar, gözler size çevriliyor. Dolayısıyla karşınıza çıkan fırsatları çok iyi değerlendirmelisiniz. Farkınızı ortaya koyacağınız bir süreçtesiniz. Aklınızdakileri doğru ifade etmeniz etrafınızın ilgisini çekecektir. Aşk hayatınızda olumlu etkiler altındasınız. Sizi mutlu edecek bazı gelişmeler olabilir, yeni insanlarla tanışabilirsiniz. Son zamanlarda hissettiğiniz yalnızlık duygusundan böylelikle kurtulabilirsiniz. Enerjinizin önemli bir kısmınız işinizle ilgili konulara kanalize edeceksiniz. Çevrenizdeki gelişmelere merakla yaklaşabilir ve araştırma isteği duyabilirsiniz. Başarılı sonuçlar elde edeceksiniz.

ASLAN

Sevgili Aslanlar ve yükselen burcu Aslan olanlar, daha detaycı ve sorgulayıcı olmanız hata yapma riskini ortadan kaldıracaktır. Kariyerinizi ilgilendiren konular dikkat gerektiriyor. Zira imajınızı kötüleyen veya etki eden kişiler söz konusu olabilir. Bazı alanlarda yenilikler yapmanız yeni başlangıçları da beraberinde getirecektir. Araya çoktandır bir soğukluk girdi, şeklindeki düşünceleriniz, daha anlaşılır dayanaklar istiyor. Bir takım yargılara varmak için henüz erken. Genel sorunların etkilerini görmezden gelmemelisiniz. Sezgilerinize güveniniz biraz aşırı gibi. İş ilişkilerinizle alakalı önemli kararlar zamanı. Akılcı kararlar ve akıllı seçimler, yaşanan bazı sorunların yüzeysel olduğunu ortaya çıkartacak.

BAŞAK

Sevgili Başaklar ve yükselen burcu Başak olanlar, esnek ve açık fikirli olmanız sosyal ilişkilerinizde size fayda sağlayacak bilgiler edinmenize olanak tanıyabilir. Aşk hayatınızda ise duygusal etkiler baskın ve güzel gelişmelere yaşayabilirsiniz. Siz aşkı doyasıya yaşamak istiyorsunuz. Bedeli ne olursa olsun sevmek ve sevilmek istiyorsunuz. Bu yüzden karşınıza çıkan insanların konumları ile ilgilenmiyor, içinizdeki ateşi yakacak birisi olsun istiyorsunuz. Mümkün olduğunca çevrenizdeki insanlara karşı duygularınızı anlatma konusunda ketum davranıyorsunuz. Oysa onların iç dünyalarına girecek kadar onlarla iyi iletişim kuruyor,iyi bir dinleyici olarak onların her sırrını size anlatmalarına zemin hazırlıyorsunuz.

TERAZİ

Sevgili Teraziler ve yükselen burcu Terazi olanlar, başkalarının davranışları sizi duygusal anlamda etkisi altına alabilir. Fiziksel görünüşünüze önem vermeniz, yeni gelişmelere olanak tanıyabilir. Öte yandan bazı olayların start alması için harekete geçen taraf siz olmalısınız. Zaman zaman arkadaşlarıyla sizin aranızda kaldığını hissediyor. Sizden bu konuda anlayış bekliyor. Onun arkadaşlarıyla ilişkisine gereğinden fazla müdahaleniz, arkadaşlarını ve arkadaşlık ilişkilerini eleştirmeniz onu üzüyor. İş arkadaşlarınız, gizlemeye çalıştığınız özverilerinizin farkında. Bu yüzden el üstünde tutuluyorsunuz. Belli, belirsiz diye itibar etmediğiniz bağlantıların özellikle biri, kaçan bir fırsat gibi görülüyor. 

AKREP

Sevgili Akrepler ve yükselen burcu Akrep olanlar, Başkalarının ajandasına uyum sağlamak zorunda olmayın. Kendi plan ve düzenlemelerinize odaklanın. Öte yandan kritik konularda hızlı ve yaratıcı olmanız başkalarının ilgisini ve dikkatini çekecektir. Aşk yaşantınızda sorunlar hiç bitmiyor. Bugün sevgilinizle aranızda bir tartışma çıkabilir. Genelde tartışmalar sizin herşeyi büyütmeniz sebebiyle çıkıyor. Buna bir son vermeli sevgilinizle yaşadığınız anların tadını çıkarmalısınız. İş yaşantınızda sorumluluklarınızı rahatıkla yerine getireceğiniz bir gün geçireceksiniz. İş arkadaşlarınızl aranızdaki güzel ilişki işlerinizi rahatlıkla yerine getirmenizi sağlıyor. İş yerinizde çalışma arkdaşlarınızın maddi manevi desteğini alıyorsunuz.

YAY

Sevgili Yaylar ve yükselen burcu Yaylar olanlar, sosyal çevrenizle ve ailenizle yapacağınız keyifli programlar hem özel yaşantınıza hem de iş hayatınıza olumlu yansıyacaktır. Öte yandan bu anlamda ilişkileriniz de daha düzenli ilerleyecektir. Başkalarının da fikirlerini almalı ve abartılı şeylerden kendinizi uzak tutmalısınız. Gönlünüzü başıboş bırakma kararınızda biraz gecikmiş görünüyorsunuz. Gönlünüzün arzularına bugüne kadar koyduğunuz sınırlar, şimdi gizlemeye çalıştığınız pişmanlıklarınızın tek nedeni. Yapmak istediğiniz küçük tatilin önünde engeller var. Bir süre daha gönlünüzce dinlemeniz mümkün gözükmüyor. Yeni geliştirdiğiniz yöntemler bu sıralar ilgi çekmek üzere.

OĞLAK

Sevgili Oğlaklar ve yükselen burcu Oğlak olanlar, daha akılcı ve karlı yatırımlar için evden işlerinizi yürütmek isteyebilirsiniz. Öte yandan kariyerinizin bu noktaya evrilmesi gerektiğini düşünebilirsiniz. Aşk hayatınız olumlu gelişmelere yaşanabilir, sevdiklerinizle keyifli programlar yapabilirsiniz. Birlikte olduğunuz kişinin çok üzerine gidiyorsunuz. Gereksiz kıskançlıklarınız ilişkinize mal olabilir. Sevdiğinizin gözü sizden başkasını görmüyor. İş yerinde yaşayabileceğiniz tatsız bir konuşma bütün gün canınızı sıkacak ama siz karamsarlığa kapılmayıp günlük temponuzu tıkır tıkır sürdüreceksiniz. Kafaca dinç olduğunuz bir dönemdesiniz.

KOVA

Sevgili Kovalar ve yükselen burcu Kova olanlar, bulunduğunuz konum sizi memnun etmiyorsa, diğer alternatifleri düşünmek isteyebilirsiniz. Olayların kontrolü tamamen sizde olmalı. Keyif aldığınız işleri yaparak para kazanabilir ya da kar elde edebilirsiniz. Belli başlı konularda değişikliğe gitmek isteyebilirsiniz. Aşk yaşamınızda yaşadığınız doyumsuzluk birtakım duygusal sorunlara yol açabiliyor. Üstün bir beraberliği düşlüyorsunuz fakat bunun bu kadar da uzak olmadığını fark edemiyorsunuz. İş hayatınızda yoğun ve hareketli bir gün geçirmeniz muhtemel. Günün büyük bir bölümünü dışarıda geçireceksiniz ve kendinizi, sizi terleten bir koşuşturmanın içinde bulacaksınız.

BALIK

16 Ekim'de Burcunuz Size Ne Diyor? 16 Ekim'de Burcunuz Size Ne Diyor?

Sevgili Balıklar ve yükselen burcu Balık olanlar, bu sıralar çok fazla karın ağrısı çekebilirsiniz. Hava değişimlerinin bunda etkisi çok. Şu sıralar yediklerinize dikkat etmeniz faydanıza olabilir. Duygusal konularda şanslı olacaksınız ve sizin için güzel gelişmeler olabilir. Zevk alacağınız faaliyetlere katılabilirsiniz. Karşınıza yeni fırsatlar çıkabilir ve hoş sürprizler yaşayabilirsiniz. Duygularınız dengeleniyor ve kendinizi duygusal anlamda iyi hissedeceksiniz. Sezgilerinizle hareket edebilirsiniz ancak bu sizi yanıltmayacaktır. Sevdiğiniz insana karşı son derece açık olacaksınız ve duygularınızı içinizden geldiği gibi yaşamak isteyeceksiniz. Sizin için ilginç olabilecek bazı yeni deneyimler yaşayabilirsiniz.

Editör: Haber Merkezi