Eğitim

"22 Kupa ve 300 Madalya Kazandılar"

2024 yılında Kırklareli genelinde spor branşlarında önemli başarılar elde eden öğrencileri tebrik eden Vize Milli Eğitim Müdürü Recep Akdemir, "İlçemiz okulları çeşitli spor branşında büyük işlere imza atarak başarıda zirve yaptı" dedi.

Spor organizasyonda farklı branşlarda sahne alan öğrenciler, Milli Eğitim müzesine 22 kupa kazandırıp 300 madalya alma başarısı gösterdi.

Konu ile ilgili açıklama yapan Vize İlçe Milli Eğitim Müdürü Recep Akdemir şu ifadeleri dile getirdi;

"Aslında bu 3 yıllık bir hikâye.  Olmazsa olmazımız, geleceğimiz, her şeyimiz, yavrularımız ve gençlerimizin en güzel şekilde yetişebilmeleri adına Cumhuriyetimizin Kurucusu büyük önder Atatürk’ün söylediği gibi 'Sağlam kafa sağlam vücutta bulunur' ilkesiyle yavrularımızın, gençlerimizin spor alanında fiziksel gelişimlerini en güzel şekliyle tamamlamak ve sağlam bir kafayla hayata hazırlanmaları adına bizler 3 sene önce çalışmalara başladık.

 Hedefimiz, attığımız adım ve yaptığımız çalışmalarla Vizemizi, spor kenti yapmaktır. Bu başarılarda emeği olan öğrencilerimize, velilerimize, öğretmenlerimize ve emeği geçen yöneticilerimize teşekkür ediyorum."