Maymun Çiçeği Virüsü İle İlgili Bilmeniz Gerekenler… Maymun Çiçeği Virüsü İle İlgili Bilmeniz Gerekenler…

Koç

Bu dönemde bir kriz durumu yaşama olasılığınız oldukça yüksek. Olayları daha da karmaşık hale getirmemek için elinizden geleni yapmaya çalışın. Karşılaşabileceğiniz tatsız tecrübeler ve bu tecrübelerin yaratacağı olumsuz duygulara ılımlı ve sağduyulu bir şekilde yaklaşmanız oldukça önemlidir. Böylece, yaşadığınız sıkıntılar kalıcı bir hasar bırakmadan hızla geçip gidecektir. Sağlığınıza özen göstermeyi ihmal etmeyin, zira bu dönemde fiziksel ve ruhsal sağlığınıza dikkat etmek, krizleri daha kolay atlatmanıza yardımcı olacaktır.

Boğa

Hem iş hem de özel hayatınızda sosyal çevrenizle son derece uyumlu ve dengeli bir ilişki içerisindesiniz. Bu huzurlu ve elverişli dönemi, insanlarla olan sosyal bağlarınızı güçlendirmek için değerlendirin. Bu şekilde, gelecekte karşınıza çıkabilecek daha zorlu dönemler için de hazırlıklı olursunuz. Bu süre zarfında kurduğunuz sağlam ilişkiler, size her zaman destek sağlayacak güçlü bir ağ oluşturmanızı mümkün kılacaktır.

İkizler

İşyerinizdeki insanlar size her zamankinden daha olumlu ve destekleyici bir şekilde yaklaşıyor. Bu olumlu dönemi, ekibinizle birlikte zorlu projelere girişmek ve başarıya ulaşmak için kullanın. Ekibinizde oluşacak dinamikler sayesinde en karmaşık ve zorlu işlerin bile üstesinden kolayca gelebileceksiniz. Ortaya koyacağınız işbirliği ve takım ruhu, uzun vadede kariyerinizde büyük ilerlemeler kaydetmenizi sağlayacaktır.

Yengeç

İnsanlarla kurduğunuz olumlu ve sıcak ilişkiler, sonunda size beklemediğiniz bir yerden destek gelmesini sağlayacak. Bu fırsatı iyi değerlendirin ve aklınızdaki projelerden bahsederek çevrenizdekilerle paylaşın. Bu sayede hem sizin hem de çevrenizdeki insanların hayatında kalıcı ve olumlu değişiklikler meydana gelecektir. İnsanların desteğiyle hayallerinizi gerçekleştirme yolunda önemli adımlar atabilirsiniz.

Aslan

Bu dönemde özel bir güç ve dayanıklılık frekansı yayıyorsunuz. İnsanlar yardım ve destek konusunda sizden medet umacaklar. Enerjinizi kullanarak başkalarına yardım etmeye çalışın, böylece siz de yardıma ihtiyaç duyduğunuzda mutlaka onlar size destek olacaklardır. Ancak, kendi hedeflerinizi de gözden kaybetmeyin. Şu anda hedeflerinize ulaşmak için gerekli güce ve kararlılığa sahipsiniz. Bu enerjiyi hem başkalarına yardım etmek hem de kendi başarılarınızı gerçekleştirmek için kullanabilirsiniz.

Başak

Sosyal hayatınızda tam bir uçarı kelebek gibi hareket ediyorsunuz. Bu durum, çevrenizdeki bazı kişileri ihmal etmenize neden olmuş olabilir. Şimdi, bu ilişkilerinizi yeniden yoluna koymanın ve onlarla daha sık görüşmenin tam zamanı. Aile içinde veya arkadaşlar arasındaki bir anlaşmazlığı tamamen çözme şansınız oldukça yüksek. Uzlaşma ve birliğin ön plana çıktığı bu önemli dönemi iyi değerlendirin. İleride zor zamanlarda bu uzlaşmanın insanlar üzerindeki olumlu etkisini görebilirsiniz.

Terazi

İşyerinde her şeyin üzerinize geldiğini hissediyorsunuz. İş arkadaşlarınızdan gelen yardım tekliflerini kabul edin. Onların desteğiyle birikmiş işlerinizi daha makul parçalara bölerek kolayca tamamlayabilirsiniz. Özel hayatınızda bazı sorunlar yaşamanız olası. Bugün tatsız durumlarla karşılaşsanız bile moralinizi bozmayın. Bazen çözüm tamamen sizin kendi içinizden gelir. Sağlığınızla ilgili hiçbir fiziksel belirtiyi hafife almayın. Sorunların köküne inerek onları tamamen çözmeye çalışın.

Akrep

İşyerinde başarı size doğal bir şekilde gelse bile, iç huzurunuzu ve gerçekçi yaklaşımınızı korumalısınız. Bu sayede, işyerinde edindiğiniz dostlukları muhafaza edebilir ve sevdiklerinizin sizin ne kadar sıcak kanlı olabileceğinizi görmelerine olanak tanıyabilirsiniz. Eski tartışmaların ne o zaman ne de şu anda artık önemli olmadığını anlıyorsunuz. Kendinize, fiziksel gücünüzü korumak ve dinginliğinizi sürdürmek için uzun bir rahatlama süresi verin.

Yay

Bugün bazı sorunlar ortaya çıkabilir. Bu sorunların üstesinden gelmek için tutumunuzu değiştirmeniz gerekecek. Her zamanki bakış açınızı bir yana bırakarak yeni bir yaklaşım geliştirin. Başkalarını suçlama konusunda temkinli davranın. Çünkü siz de pekâlâ bazı hatalar yapmış olabilirsiniz. Çevrenizde yeni şeylere açık olursanız, kendiniz hakkında da yeni şeyler öğrenebilirsiniz. Bu deneyimler, gelecekte karşılaşacağınız zorluklara daha hazırlıklı olmanızı sağlayacaktır.

Oğlak

Bugün kendinizle çeliştiğinizi hissediyorsunuz. Bu durum, derin memnuniyetsizliğinizden ve sinirinizi birilerinden çıkarmak isteyen ruh halinizden kaynaklanıyor. Bazen yenilgileri de kabullenmek gerekir. Bu tecrübeyi gelecekte yararlı bir ders olarak görün ve bundan olumlu bir sonuç çıkarmaya çalışın. Sizi mutlu edecek uğraşlarla meşgul olun. Aksi takdirde öfkenizden kurtulamaz ve başkalarını üzersiniz.

Kova

Bugün olayların gidişatı sizi hayal kırıklığına uğratabilir. Planlarınıza rağmen pek ilerleme kaydedemeyebilirsiniz. İşler istediğiniz gibi gitmediğinde suçu başkalarına atma kolaylığına kaçmayın. Gerçekçi olmayan beklentileriniz yüzünden hayal kırıklığı yaşayabilirsiniz. Yine de vazgeçmeyin ve halen elinizde olan fırsatlardan faydalanın. Her şeyi zorlayarak oldurmak yerine, biraz daha mütevazı ve sabırlı davranın.

Balık

Enerji ve cesaret dolusunuz; isteklerinize ulaşmak için daha iyi koşullar isteyemezdiniz. Ancak, çok ilginç görünen ve oldukça karmaşık ayrıntılar nedeniyle hedefinizden kolayca uzaklaşabilirsiniz. Olaylara akılcı ve duyarlı bir şekilde yaklaşmaya özen gösterin. Temel yönler üzerine odaklanın, bu sayede başarıya ulaşmanız çok uzun sürmeyecektir. Sakin ve kararlı bir şekilde ilerleyin, böylece istediğiniz sonuçları elde edebilirsiniz.

Editör: Haber Merkezi