Atatürkçü Düşünce Derneği Kırklareli Şubesi, Pınarhisar ilçesinde bulunan Atatürk Anıtına karşı gerçekleşen saldırı ile ilgili basın açıklaması yayınladı.

Açıklamada şu ifadeler kullanıldı; “Kırklareli Pınarhisar ilçemizde bulunan Atatürk Anıtı’na yapılan alçak saldırıyı şiddetle kınıyoruz! Bu hain girişim, Türk Milleti'nin yüreğinde sönmeyen Atatürk sevgisini ve Cumhuriyet değerlerine bağlılığını asla sarsamayacaktır. Gerici bir meczupla simgelenen bu zavallı saldırı, milletimizin Atatürk ilke ve devrimlerine olan inancını daha da güçlendirmiştir.

Vali Ekici'nin Veda Tarihi Belli Oldu Vali Ekici'nin Veda Tarihi Belli Oldu

Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün izinde yürüyen Türk halkı, Cumhuriyet’in değerlerini savunmaktan asla geri durmamıştır. Bugün Pınarhisar halkı, bu çirkin girişimi bertaraf ederek Atatürk’e ve Cumhuriyet’e olan sarsılmaz bağlılığını bir kez daha tüm dünyaya göstermiştir. Atatürk sevgisiyle dolu yürekler, hiçbir karanlık zihniyetin sönmeye cesaret edemeyeceği bir aydınlık yaymaktadır.

Bu menfur saldırıyı gerçekleştirenleri ve arkasındaki karanlık zihniyeti en sert şekilde lanetliyoruz. Mustafa Kemal Atatürk’ün emanet ettiği Türkiye Cumhuriyeti, halkının bilinci ve iradesiyle daima var olacaktır. Ne gericiler ne de meczup zihniyetler, milletimizin Atatürk’e olan sadakatini zedeleyemeyecektir.”

Editör: Haber Merkezi