“Kırklareli’nin Değerinin Farkındayız” “Kırklareli’nin Değerinin Farkındayız”

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Ankara’da Yerel Yönetimler İstişare ve Değerlendirme Toplantısı düzenledi. Toplantıya ilimiz ilçe ve belediye başkanları da katılım gösterdi.

Toplantıda; Pınarhisar Belediye Başkanı İhsan Talay, Demirköy Belediye Başkanı Recep Gün, Babaeski Belediye Başkanı Fırat Yayla, Pehlivanköy Belediye Başkanı Gündüz Hoşgör, Büyükmandıra belediye Başkanı Ersan Çölgeçen, Karahalil Belediye Başkanı Dindar Seçen, İğneada Belediye Başkanı Altuğ Erdem, İnece Belediye Başkanı İlhan Arı ilimizi temsilen yer aldı.

449323199 866990622121144 6880651805806479834 N

Şehirlerimizi, Türkiye Yüzyılı'nın ruhuna uygun bir yaklaşımla ele almamız gerekiyor”

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da katılarak konuşma yaptı. Erdoğan “Şehirlerimizi, Türkiye Yüzyılı’nın ruhuna uygun bir yaklaşımla ele almamız gerektiğinin altını bir kez daha çizmek istiyorum” diyerek; “Ben şöyle arkama bakıyorum tevazu samimiyet ve gayret…Bundan sonra da bu ruhla hareket edecek ve inşallah milletimize daha uzun yıllar hizmet üreteceğiz.  Biz, hükûmet olarak, genel merkez olarak milletimizin 31 Mart’ta verdiği mesajı okuduk, anladık ve değerlendirmelerimizi buna göre yapıyoruz.  Sizler de bizim kadar bu mesajın muhatabısınız. Milletimizin nabzını tutacaksınız. Eleştirilerini dinleyeceksiniz. Hoşnutsuz oldukları alanları tespit edeceksiniz ve bütün bunların üzerine gideceksiniz” dedi.

2024 07 01 Ak Parti 07

“Şehirlerimizi depreme dayanıklı hâle getireceğiz”

Depreme hazırlık ve kentsel dönüşüm konusunun geri plana düşmesine kesinlikle izin veremeyeceklerini vurgulayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, “6 Şubat’ta yaşadığımız acıların tekrarlanmaması için tüm gücümüzle, tüm imkânlarımızla şehirlerimizi depreme dayanıklı hâle getireceğiz. Şehirlerimizi, Türkiye Yüzyılı’nın ruhuna uygun bir yaklaşımla ele almamız gerektiğinin altını bir kez daha çizmek istiyorum. Küresel bir markaya dönüşen Sıfır Atık Projesi’ne önem vermemiz, sadece Allah’ın emaneti olan tabiatın korunması için değil, kaynaklarımızın verimli kullanılması açısından da son derece önemlidir. Sıfır Atık Projesi’ne her birinizin samimiyetle sahip çıkmasını istiyorum. Tüm belediye başkanlarımızın kendi şehirlerinde, ilçelerinde, beldelerinde bir başarı hikâyesi yazmasını bekliyorum” şeklinde konuştu.

2024 07 01 Ak Parti 03

Muhabir: Volkan Abuy