Kırklareli Merkez’de 12 Ekim 2012 tarihinde yayın hayatına “merhaba” diyen Alternatif, her geçen yıl daha da büyüdü. Gazetecilik ile başlayan, ardından ilimizde reklamcılık sektörünün önde gelen markası haline gelen Alternatif,  pek çok başarılı yayına imza attı.  Son olarak 1 Nisan 2023 tarihinde alternatifgazetesi.com internet haber sitesi ile en güncel ve doğru haberleri okuyucuları ile buluşturan Alternatif Medya bugün 13. yaşını kutluyor.

Trakya’da İlklere İmza Atıyor

Emrah Yıldırım, Ufuk Çelik ve Erhan Baycan’ın girişimi ile Kırklareli’ne yeni bir soluk kazandıran Alternatif, yazılı ve görsel basının yanı sıra dijital çağa ayak uyduran ve bu anlamda Trakya’da ilklere imza atan bir isim haline dönüştü.

alternatifgazetesi.com Farkını Ortaya Koyuyor

13 yıldır hem yayıncılık hem de açık hava reklamcılığı faaliyetlerini en iyi şekilde yapmak için çaba sarf eden Alternatif Medya, uzun yıllar boyunca haftalık olarak yayınlanan Pınarhisar-Vize-Demirköy Alternatif Gazetesi ile önemli bir açığı da kapamıştı. Kent Haber Gazetesi ile bölgenin nabzını tutan aylık olarak yayınlanan Trakya Dergi ile de ilimizde dergi yayıncılığındaki kısırlığı sona erdiren Alternatif, 1 Nisan 2023’ten bu yana alternatifgazetesi.com ile sadece Trakya’nın değil tüm ülkenin gündemini takipçisinin önüne sunma misyonunu yerine getiriyor.

Son dakika haberleri, mobil uygulama ile an be an cebe düşen sıcak gündemi takip eden konuları, özel haberleri, ilgi çekici köşe yazıları ve dopdolu içeriği ile alternatifgazetesi.com çok kısa bir süre içerisinde farkını ortaya koydu ve herkesin favorisi haline geldi.

“Kırklareli’nin Hizmetinde Olmaya Devam Edeceğiz”

Kırklareli, Türkiye Genelinde Zirvede Kırklareli, Türkiye Genelinde Zirvede

Öte yandan 19 Mayıs 2014’te kurulan Alternatif Reklam ve Baskı Merkezi de, Kırklareli başta olmak üzere birçok kurum ve kurumsal firmaların tabela, baskı, matbaa ve promosyon işlerinin çözümünde önemli rol oynamaya devam ediyor.

Kırklareli’nde kaliteli bir hizmet anlayışı ile hem reklam hem de medya sektöründe lider pozisyonunu korumaya kararlı olan Alternatif Medya ortakları Emrah Yıldırım, Ufuk Çelik ve Erhan Baycan yayınladıkları mesajda;  “Güçlü ve tecrübeli ekibimiz ile birlikte, Kırklareli’nin hizmetinde olmaya devam edeceğiz. 13 yıldır bizlere güvenen, yanımızda olan herkese sonsuz teşekkür ediyoruz. Hep birlikte daha nice nice yıllara!”  

Editör: Serhat Ünver