Yerel

Altın Madalyanın Kıyısından Döndük

Kırklareli Atıcılık İl Temsilcisi Özgür Lüleciler, bir ilki başararak olimpiyatlarda gümüş madalya kazanan sporcuları tebrik etti.

Paris 2024 Olimpiyat Oyunları 10 M Havalı Tabanca Karışık Takım Altın madalya maçında ülkemizi temsil eden Yusuf Dikeç ve Şevval İlayda Tarhan; gümüş madalyayı ülkemize getirdi. Olimpiyat tarihinde atıcılık branşında bir ilki gerçekleştiren sporcular bu branştaki ilk madalyayı kazanmış oldu.

Kırklareli Atıcılık İl Temsilcisi, Atıcılık ve Avcılık Federasyonu Teknik Kurul Üyesi Özgür Lüleciler, Alternatif Medya’ya yaptığı açıklamada sporcuları tebrik etti. Lüleciler, bu başarının çok uzun yıllardır süren bir çalışma ve planlamanın ürünü olduğunu söyleyerek, bundan sonraki olimpiyatlarda da bu başarıların bir gelenek haline gelmesini istediklerini vurguladı.

Sporcularımızla gurur duyuyoruz”

Altın madalyanın kıyısından döndüklerini ve bu nedenle de bu başarının ayrıca önemli olduğunu vurgulayan Lüleciler; “Atıcılık tarihimizin ilk, ülkemizin Paris 2024 Olimpiyat Oyunlarındaki ikinci madalyasını kazanan sporcularımızla gurur duyuyor, ülkemiz adına gönülden tebrik ediyorum” dedi.