Babaeski Kırk Şehitler Gençlik Merkezi ve Babaeski Halk Eğitim Merkezi'nin ortaklaşa yürüttüğü proje kapsamında Minyatür kursu hocamız Sayın Melih Akın, Anadoludakiler Sergisi'ne davet alarak katılım gösterdi.

Hedef

Yapılan Çalışmalar ile ilgili bilgi veren Babaeski Gençlik Merkezi Müdürü Adnan Tayfun, "Coğrafi özgünlükleriyle farklılaşan, doğaya ve insanlara saygılı, geçmişin hikayelerinden beslenen, geleneği yaşatan, yeniliğe açılan, yereli kalkındıran üretim kültürümüz ve yerel ürün çeşitliliğimizi hatırlayalım ve yaşatalım. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Kalkınma Ajansları Genel Müdürlüğü tarafından hazırlanan 'Anadoludakiler' Platformu, coğrafyamıza özgü kültürel değerlerin yeniden keşfedilmesi, yenilikçi girişimler desteklenmesi ve arttırmayı hedeflemektedir" sözlerini dile getirdi.

Af1B4F8C 972F 4802 8Ca5 F50591764Afc

Gelenek Değişmedi; Uzman El Sigorta Yine İl Birincisi Gelenek Değişmedi; Uzman El Sigorta Yine İl Birincisi

"Teşekkürler"

Çalışmada emeği geçenlere teşekkürlerini dile getiren Tayfun, "Bu kapsamda Babaeski Kırk Şehitler Gençlik Merkezi ve Babaeski Halk Eğitim Merkezi ile ortak yürüttüğümüz proje kapsamında Minyatür kursu hocamız Sayın Melih Akın, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı'nın Kalkınma Ajansı Genel Müdürlüğü tarafından düzenlediği ve Sayın Emine Erdoğan’ın törene katılacağı 28 Haziran 2024 tarihinde Atatürk Kültür Merkezi’ndeki “Anadoludakiler Sergisi” buluşmasına Babaeski ilçemizden Melih hocamız davet almıştır. Kendisine emeklerinden dolayı teşekkür ediyor ve kendisini tebrik ediyoruz" ifadelerini kullandı.

Tanıtım Programı

Anadoludakiler Sergisi 12:30’da konukları ağırladı ve 13:30’da program açılış töreni gerçekleşti. Anadolu Dans Gösterildi ile devam eden programdan daha sonra Anadoludakiler Tanıtım Videosu gösterimi gerçekleşti. Kalkınma Ajansları Genel Müdürü Ahmet Şimşek’in sunum yaptığı programda, ardından Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Kacır konuşmasını gerçekleştirdi. Programda daha sonra Emine Erdoğan Hanımefendi hitaplarını gerçekleştirerek, hediye takdimine geçildi. Kurumlarla İş Birliği Protokolü İmza Töreni gerçekleşti ve 16:35-17:30 saatleri arasında panel gerçekleştirildi. Atölye çalışmasının ardından program sona erdi.

A9Fd7Eb1 D927 4Ae6 Af1F 5Ce15229A412

Editör: Şefik Kenar