Yerel

Babaeski: Ziyarete Gittiği Okulda Popstar Gibi Karşılandı

Babaeski'de okul ziyaretine giden Belediye Başkanı, öğrenciler tarafından adeta popstar gibi karşılandı. Öğrenciler bir anda başkanın etrafını sardı.

Loading...

Babaeski Belediye Başkanı Dr. Fırat Yayla, Mimar Sinan İlkokulu'un ziyaret etti. Okulun bahçesine giren Yayla'yı gören çocuklar bir anda başkanın etrafını sardı. Çocukların Başkan Yayla'ya olan sevgisi yüzleri gülümsetti.

Bir anda öğrencilerin arasında kalan Yaylai şaşkınlığını gizleyemedi gülümseyerek tepki verdi. Çocukları severek okula giren Yayla, burada ziyaretini gerçekleştirdi.

Yayla ziyaretin ardından yaptığı açıklamada minik yüreklerin çok değerli olduğunu belirtti. Yayla, "Mimar Sinan İlkokulu’na yaptığım ziyarette, çocukların sevgi ve coşkuyla beni karşılaması çok mutlu etti. Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımız için var gücümüzle çalışmaya devam ediyoruz. Bu sevgi ve enerji, çocuklarımızın eğitimine ve refahına ne kadar önem vermemiz gerektiğini bizlere hep hatırlatıyor. Onların en iyi şekilde yetişmeleri için elimizden gelen desteği vermeye devam edeceğiz" sözlerini dile getirdi.