Yerel

Babaeski'de Fırçalar Konuştu, Okullar Renklendi

Babaeski Kırk Şehitler Gençlik Merkezi, köy okullarına can verdi.

Gönüllü gençlerin de yer aldığı çalışmalarda; duvarlar, koridorlar renklendi. Öğrencilerin eğitim öğretimine verdikleri destek ile geleceğe umut eken Kırk Şehitler Gençlik Merkezi, Nadırlı Mehmet Fevzi Özdemir Okulu'nda güzel bir dönüşüm örneği hayata geçirildi.


Renklerin büyüsüyle yeniden hayat bulan Nadırlı Mehmet Fevzi Özdemir Okulu yapılan çalışmalar ile ilgili bilgi veren Babaeski Kırk Şehitler Gençlik Merkezi Müdürü Adnan Tayfun, "Babaeski Kır Şehitler Gençlik Merkezi olarak, gönüllü gençlerimiz, gençlik liderlerimiz, köy muhtarımız İlhan Kantarcı bey, Hakan bey, okul müdürümüz, değerli öğretmenlerimiz ve resim öğretmenimizin katkılarıyla Nadırlı Mehmet Fevzi Özdemir Okulu’nun dış cephesini renklendirdik ve iç mekânlarını güzelleştirdik" ifadelerini kaydetti.


"Gönüllü Gençler"
Eğitim için gönüllü gençlerin de yer aldığı çalışmalar ile ilgili Müdür Tayfun, "Gönüllü gençlerimizin emekleriyle ana sınıfından koridorlara kadar her köşe canlandı. Çocuklarımız için daha sıcak ve renkli bir öğrenme ortamı yaratmanın mutluluğunu yaşıyoruz" sözlerini dile getirdi.


"Birlik ve Beraberlik"
Yapılan çalışmaların birlik ve beraberlik içerisinde daha anlamlı olduğunu ifade eden Müdür Tayfun, "Birlikte attığımız her adım, bu dönüşümü daha anlamlı kıldı. Geleceğe umut ve mutluluk taşıyan bir yuva olan okulumuz, sizleri bekliyor. Takipte kalın, daha birçok güzellik yolda" dedi.