Yerel

Babaeski'de Sevinç Yarıda Kaldı

Avrupa Ligi'ndeki temsilcilerimiz, dün akşam galibiyet için sahaya çıktı. Babaeski'de kurulan dev ekranda vatandaşlar takımlarımızı destekledi.

İlk maçta galibiyet sevinci yaşanırken, günün ikinci maçında beklenen olmadı. Sevinç yarıda kaldı.

Gece Mutlu Başladı
İlk maçta Fenerbahçe, Union Saint-Gilloise ile karşılaştı. Sarı Lacivertli ekip, 26'da Çağlar Söyüncü ve Christian Burgess 'in 82'de kendi kalesine attığı gol ile 2-0 öne geçti. Ancak 90+3'te Ross Skyes'in golü ile durum 2-1'e geldi. Bu sonuç ile Fenerbahçe sahadan galip ayrıldı.

Kartal Avlayamadı
Günün ikinci maçında Beşiktaş, Ajax ile karşılaştı. Güçlü rakibi karşısında maça iyi başlayan Siyah Beyazlar, dakikalar 31'i gösterdiğinde topu ağlarında gördü. Kian Fitz-Jim 31'de, Mika Goldts 51 ve 73'te, Kenneth 55'te ağları sarsarak durumu 4-0 yaptı. Günün ikinci maçındaki yenilgi, sevinci yarıda bıraktı. Beşiktaş dinamik rakibi karşısında aradığı sonucu bulamadı.

"Dayanışma ve Spor Sevgisi"
Babaeski Belediyesi'nin kurduğu dev ekranda izlenen maçlarda, Avrupa Ligi'nde mücadele eden temsilcilerimiz desteklendi. Maçların ardından açıklamalarda bulunan Babaeski Belediye Başkanı Dr. Fırat Yayla, "Dün gece Fenerbahçe ve Beşiktaş takımlarımızın heyecan verici maçlarını sizlerle birlikte izlemekten büyük mutluluk duydum. Takımlarımıza olan desteğimizle bu anları paylaşmak, İlçemizdeki dayanışma ve spor sevgisinin en güzel örneklerinden biriydi. Hep birlikte daha nice günlere" sözlerini dile getirdi.