Yerel

Babaeski'de Yıllardır Kaderine Terk Edilen Tesis İçin Görüştüler

Babaeski'nin çehresi yavaş yavaş değişiyor. Belediye Başkanı Dr. Fırat Yayla, ziyaretle ve çalışmalar ile yoğun dönemlerin ardından, hizmetlerin altına imza atmaya devam ediyor.

Babaeski Belediye Başkanı Dr. Fırat Yayla, TCDD 1. Bölge Müdürlüğü'nü ziyaret etti. Ziyarette Babaeski'de uzun yıllardır kaderine terk edilmiş şekilde duran eski Tren İstasyon Binası için görüşme gerçekleştirildi.


Ziyaretin ardından açıklamalarda bulunan Yayla, eski Tren İstasyonu ve diğer yatırımlar ile ilgili gelişmeleri dile getirerek; "Babaeski Belediye Başkanı olarak, TCDD 1. Bölge Müdürlüğü’ne gerçekleştirdiğimiz ziyaretin nazik kabullerinden dolayı teşekkür ederim. İlçemizdeki eski Tren İstasyon Binası ve çevre düzenlemesi ile ilgili projelerimizin yanı sıra, diğer yatırım projelerini, destek taleplerimizi görüşme fırsatı bulduk. Misafirperverlikleri ve ilçemizin gelişimine katkı sağlama konusundaki olumlu yaklaşımları için TCDD 1. Bölge Müdürü Sayın Necmettin Acar’a tekrar teşekkür eder, işbirliğimizin devamını dilerim" sözlerini dile getirdi.