Renkli karelerin oluştuğu ziyarette barınaktaki canlar ile buluştu. Babaeski Aylin Öğretmen Anaokulu Kurucusu Aylin Yılmaz, Babaeski Belediyesi Hayvan Barınağı'nı ziyaret ederek minik öğrencilerin patili dostlar ile bir araya geldiğini ifade etti. Aylin Öğretmen, miniklerin gelişimi için önemli kazanımlar sağlayan ziyaret dolayısıyla Babaeski Belediye Başkanı Dr. Fırat Yayla'ya teşekkür etti.
Geleceğin büyükleri için, eğitimin sadece dersten ibaret olamayacağını dile getiren Aylin Öğretmen, miniklerin gelişimine katkıda bulunacak etkinliklerin önemini vurguladı. Çalışmalar ile ilgili bilgi veren Aylin Öğretmen, "Yaptığınız çalışmalar, hayata geçirdiğiniz projeler ve ortaya çıkan memnuniyet, doğru yolda olduğunuzu göstermektedir" dedi.

SON DAKİKA; LGS'de Puanlar Yeniden Hesaplanıyor SON DAKİKA; LGS'de Puanlar Yeniden Hesaplanıyor

62C1Ecf7 C637 4457 B874 Ec3015453183
"Her Gün Yanlarındayız"
Küçük yaşta hayvan ve doğa sevgisi kazanmanın önemli olduğuna değinen Aylin Öğretmen, "Biz, Aylin Öğretmen Anaokulu olarak sevimli dostlarımızın sadece bir gün değil her gün yanındayız. Tertemiz, içten, samimi, patili dostlarımız için her ayrıntısı düşünülmüş, güler yüzlü, güzel kalpli insanlara emanet edilmiş bir sevgi evi gibiydi hissettik" sözlerini ifade etti.

540E719D Bf51 4D20 81Fb Ead50Becec32
"Teşekkürü Borç Biliriz"
Barınak ziyaretinde güler yüzü ve iyi niyeti ile katkıda bulunan isimlere teşekkürlerini dile getiren Aylin Öğretmen, "Gerek bizleri misafirperverlikleri ile gerek gülen gözleri, samimi ilgileri, enerjisini, vaktini eksiltmeyen sevgili Veteriner Hekimimiz Cenk Ertürk‘e , Veteriner Teknikeri Kerim Can Yılmaz’a, Personel Ekibinden Ferdi Batı, Çağdaş Kurşun ve özellikle  varlığı ile orasını güzelleştiren Çiğdem Gül’e çocuklarım ve okulum adına teşekkürü borç biliyoruz" şeklinde konuştu.

A5E74Ac1 5035 4402 85C0 Ddb666C54069
"Başrolde Limon ve Şirin Kızı Var"
Minik yüreklerin ziyaretinde Limon isimli köpek ve yavrusunun büyük ilgili gördüğünü belirten Aylin Öğretmen, "Tabi ki başrol oyuncularımız koca kız Limon ve şirin yavrusunu unutmadık. Bir gıdım medeniyet, bir tutam merhamet, bir parça sorumluluk, bir yudum sevgi... Hepsi bu. Çevrenizde hayvan barınağı varsa gidin. Gidin, okşatmak için başını kafes tellerine dayayan, kapıdan her girene bir umutla bakan hayvanları bir tanıyın lütfen. Sadece sevgi götürün Sizlere ihtiyaçları var" ifadelerini kullandı.

Editör: Şefik Kenar