Kırklareli Belediyesi ve Kırklareli Kent Konseyi ortaklığında 19-22 Eylül tarihleri arasında 15.’si gerçekleştirilen Kırklareli Yayla Bolluk, Bereket, Hasat ve Bağ Bozumu Şenlikleri kapsamında birer gece ara ile Ediz HafızoğluNazdrave”, Muammer Ketencoğlu & Balkan Yolculuğu ve Bülent Ortaçgil Yayla Meydanı ana sahnede sevilen parçalarını şenlik katılımcılarıyla buluşturdu. Soğuk havaya rağmen Kırklarelili müzikseverlere eşsiz bir müzik ziyafeti sunan sanatçılar, konser esnasında ve konser sonrasında şehrimiz Kırklareli’ne olan ilgilerini dile getirdiler.

54Dee52B 8F41 4D52 99D4 4C9Eb94Ad630-1

Kırklareli bizi ayrıca şaşırttı”

Bağ bozumu şenliklerinin ilk akşamında “Nazdrave” grubu ile birlikte sahne alan Ediz Hafızoğlu, doğum gününde Kırklareli’nde sahne almanın mutluluğunu yaşadığını söyledi. “Nazdrave” grubu ile Kırklareli’nde ilk kez konser verdiklerini belirten Hafızoğlu, konser sonrası yaptığı paylaşımda şu sözlere yer verdi, “Trakya’da olmak hep çok güzel. Kırklareli bizi ayrıca şaşırttı. Mutlaka yolumuzu oraya tekrar düşüreceğiz.”

9 E1 A7493

“Kırklareli’nde olmaktan çok mutluyuz”

20 Eylül Cuma akşamı Kırklareli Merkez’de ilk kez büyük kapsamlı bir konser ile Kırklarelililerle buluştuklarının altını çizen akordeon virtüözü Muammer Ketencoğlu ise, “Aslında bu Kırklareli’ne ilk gelişimiz sayılır. Daha önce küçük bir mekanda, birbirinden tatlı insanlarla tanıştık, zaman geçirdik ama bu büyük buluşma ilk kez gerçekleşti. Katkısı için Kırklareli Belediye Başkanı Derya Bey’e ve Kent Konseyi Başkanı Yasemin Hanım’a arkadaşlarım adına saygılarımı, sevgilerimi iletmek istiyorum. Bizi sizlerle buluşturdular. Kırklareli’nde olmaktan çok mutluyuz” diye konuştu.

Öğrencilerden “Lüleburgaz'da Yaşamak" Adlı Fotoğraf Sergisi Öğrencilerden “Lüleburgaz'da Yaşamak" Adlı Fotoğraf Sergisi

5Aa00A17 E8C3 4573 Ad1F E666987540D1

“Kırklareli’ne gelmek için geç kalmışız”

Ülkemizin usta sanatçılarından olan Bülent Ortaçgil ise bağ bozumu şenliklerini son akşamında Kırklarelililerle buluştu. Önceki akşamlara göre daha güzel bir havada gerçekleşen konserde, Kırklareli’nde ilk kez konser verdiğini belirten Ortaçgil, Yayla Meydanı’nı dolduran Kırklarelili müzikseverlere unutulmaz bir akşam yaşattı. Konserin başlaması ile birlikte şarkılarına tek bir ağızdan eşlik eden Kırklareli halkı karşısında şaşkınlığını gizlemeyen usta sanatçı, “Parçalarıma bu kadar eşlik edileceğini doğrusu beklemiyordum. Kırklareli’nde bu vermiş olduğum ilk konserim. Doğrusu Kırklareli’ne gelmek için geç kalmışız” sözlerine yer verdi.

Editör: Haber Merkezi