Yerel

Bakan Bak ve Başkan Bulut, Gençler ile Buluştu

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak, Kırklareli'nde Gençlik Buluşması etkinliğinde gençlerle bir araya geldi.

Farklı spor dallarındaki gençler ile görüşen Bakan Bak, geleceğin sporcularının yetiştirildiği ifade etti. Kırklareli Belediye Başkanı Derya Bulut, gençlerin heyecanına ortak olmaktan mutlu olduklarını ifade etti.
Gençlerle Buluştular
Geleceğin başarılı sporcuları ile bir araya gelen Bulut, "Kırklareli’mizde ağırlamaktan büyük onur duyduğumuz Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Dr. Osman Aşkın Bak ile Kırklareli programı dahilinde Gençlik Buluşması etkinliğine katıldık. Gençlik Merkezi ziyaretimizde Sayın Bakanımız, gençlerimizle buluşarak onların enerji ve heyecanına ortak oldu" sözlerini dile getirdi.


Bakan Bak'tan Sporcu Gençlere Destek
Gençlik ve Spor Bakanı Bak'ın gençlere özel ilgi gösterdiğini ve desteklediğini dile getiren Bulut, "Sayın Bakanımız, gençlik merkezimizdeki sporcularımıza hitap ederek, spora olan bağlılıklarını ve başarılarını takdir etti. Gençlerimize, sporun birleştirici gücü hakkında değerli tavsiyelerde bulundu ve onları daha büyük hedeflere ulaşmaları için motive etti.


Ziyaret sırasında, sıcak ve samimi yaklaşımı ile Sayın Bakanımız sporcularımıza ve gençlerimize unutamayacakları bir hatıra bıraktı. Sayın Bakanımıza, Kırklarelili gençlerimiz adına teşekkürlerimizi sunuyorum. Kendisinin ziyareti, bizlere ve gençlerimize ilham kaynağı oldu. Biz de spora ve gençlerimize olan desteğimizi her daim sürdürecek, onların her alanda başarılı olmaları için elimizden geleni yapacağız" ifadelerini dile getirdi.