Lüleburgaz’da Etkinlikler Dolu Dolu Lüleburgaz’da Etkinlikler Dolu Dolu

BAL-GÖÇ Trakya ve Lüleburgaz Belediyesi ortaklığında bu yıl sekizincisi düzenlenen Balkan Rumeli Trakya Buluşması, Balkan ruhunu Lüleburgaz’da yaşatacak.

BAL–GÖÇ derneği Lüleburgaz Şube Başkanı Veli Öner, Kırklareli İl Genel Meclisi Eylül ayı beşinci toplantısına konuk oldu ve tüm meclis üyelerini etkinliğe davet etti.

Ücretsiz olarak gerçekleştirilecek etkinliğe Balkanlar’ın Süper Starı Toni Storaro’nun konuk olacağını söyleyen Başkan Öner; “Derneğimiz BAL-GÖÇ Trakya ve Lüleburgaz Belediyesi ortaklığında gerçekleştirilecek olan 8.Balkan Rumeli Trakya Buluşmasında, Balkanlar’ın Süper starı Toni Storaro sahne alacaktır.

Balkanlar’dan ve Türkiye’den birçok halk oyunları gurupları, gösteri ekipleri, DJ’lerin ve misafirlerin de katılacağı etkinlik Lüleburgaz Belediyesi Kent Ormanında yapılacaktır. Ücretsiz olan etkinliğine tüm halkımız davetlidir” dedi.

Program sayesinde Balkanlar’dan pek çok ülkesinden geleceğinin altını çizen Öner, bu sayede Balkan coğrafyasının işbirliği projelerinin de arttırılmasının amaçlandığının altını çizdi.

Muhabir: Volkan Abuy