Dişi Fatih Terim, Kırklareli'nden Üzgün Ayrıldı Dişi Fatih Terim, Kırklareli'nden Üzgün Ayrıldı

Kırklareli’nde yaşayan özel gereksinimli Elif Nur, hayranı olduğu Galatasaray’ın yıldızı Barış Alper Yılmaz’dan imzalı forma hayalini Belediye Başkanı Derya Bulut’a iletti. Başkan Bulut, Elif Nur’un isteğinin ardından Barış Alper Yılmaz ile iletişime geçerek imzalı formayı aldı ve kendisine teslim etti.

“Onların hayalleri, gerçekleştirebileceğimiz şeyler olsun yeter ki”

Elif Nur’un mutluluğunu anlatan Başkan Bulut; “Bugün, kalplerimizi ısıtan ve hepimize ilham veren bir hikayeyi sizlerle paylaşmak istiyorum. Makamımda ağırladığım özel gereksinimli yavrumuz Elif Nur, Galatasaray’a ve Türk futbolunun parlayan yıldızı Barış Alper Yılmaz’a olan büyük sevgisini benimle paylaştı.

Ve ekledi;
“Barış Alper Yılmaz’dan gelecek bir imzalı formam olsa ne güzel olur başkanım!”

Onların hayalleri, gerçekleştirebileceğimiz şeyler olsun yeter ki!

Bu içten dileğini gerçekleştirmek için derhal harekete geçtik ve Barış Alper Yılmaz’a ulaştık. Sağ olsun, kendisi de bu anlamlı isteğe kayıtsız kalmadı ve hemen Elif Nur’a imzalı formasını gönderdi” dedi.

“Hep birlikte daha nice güzel hikayelere imza atmak dileğiyle”

Barış Alper Yılmaz’a ve destek olan Galatasaray ailesine teşekkür eden Bulut; “Elif Nur’un yüzündeki gülümsemeyi görmek ve en az Elif Nur kadar mutlu olmak için sabırsızlanıyorum. Dayanışmanın ve sporun birleştirici gücü bir kez daha gözler önüne serilmiş oldu.

Bu güzel hikayeyi yazma sürecinde bizleri kırmayan sevgili Barış Alper Yılmaz’a ve desteklerini esirgemeyen Galatasaray Sportif A.Ş. Başkan Vekili Sayın Maruf Güneş’e teşekkürlerimi, selamlarımı ve saygılarımı sunuyorum.

Hep birlikte daha nice güzel hikayelere imza atmak dileğiyle” ifadelerini kullandı.

Muhabir: Volkan Abuy