Yerel

Başkan Bulut Bulgaristan Heyetini Ağırladı

Çeşitli temaslarda bulunmak üzere ilimize gelen; Bulgaristan Bölge Valisi ve aynı zamanda Burgaz Hür Üniversitesi Hukuk Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Maria Neykova, Bulgaristan Başkonsolosu Tolga Orkun, Malko Tırnova Belediye Başkanı İliyav Yançev, Ruen Belediye Başkanı Ahmed Mehmed, Sungurlare Belediye Başkanı Dimitır Gavazov, Kameno Belediye Başkanı Jelyo Vardunski, Tsarevo Belediye Başkanı Doç. Dr. Marin Kirov ve beraberindeki heyet, Kırklareli Belediye Başkanı Derya Bulut'u ziyaret etti.

Prof. Neykova, Kırklareli Valisi Birol Ekici'yi de ziyaret ettiklerini belirterek, Kırklareli'nde yerel yönetimlerle birlikte ortak iş birliğinin gelişmesi noktasında, daha güçlü adımlar atmak istediklerini belirtti.

Başkan Bulut da, nazik ziyaretleri için heyete teşekkür ederek, Kırklareli Belediyesi olarak, işbirliğini artıracak verimli projelere ağırlık vereceklerini ve çok ciddi sonuçlar elde edeceklerine olan inancını ifade etti.

Bulut, belediye proje biriminin yeni çalışmalar içerisinde olduğunu vurgulayarak, hem il nezdinde, hem de bölgesel anlamda iletişimi ve ilişkileri yüksek düzeyde geliştireceklerini de sözlerine ekledi.