Yerel

Başkan Bulut Harekete Geçti

Kırklareli'nde Avrupa Hareketlilik Haftası kapsamında, Belediye Başkanı Derya Bulut düzenlediği basın toplantısında herkesi sağlıklı ve hareketli olmaya davet etti. Daha sonrada, sabahları işine bisikletle gelmeye başladı.

Hedeflerini sözde bırakmayan Başkan Bulut, harekete geçerek herkese örnek olmaya devam ediyor. 
Bisiklet kullanma ve sağlıklı olma konusunda farkındalık için bisikletine binan Bulut, "Bu sabah belediye binamıza yine bisikletimle ulaşım sağladım. Dün de belirttiğim üzere, yalnızca Avrupa Hareketlilik Haftası’nda bisiklet kullanmak ya da yürümek, sağlıklı bir hayat ve temiz bir doğa için yeterli olmuyor" sözlerini dile getirdi.


"Yarınları Birlikte Güzelleştirelim"
Kırklareli'nin daha güzel ve daha yaşanabilir bir şehir olması için herkesin sorumluluk sahibi olduğunu ifade eden Bulut, "O yüzden bisiklet kullanma ve yürüme alışkanlığını, şartlar uygun olduğu sürece günlük hayatımızın bir rutini haline getirebilmek çok önemli. Bu vesile ile buradan bir kez daha, gelin ülkemize hatta tüm dünyaya örnek olalım diyorum. Gelecek kuşaklara daha temiz bir doğa, daha sağlıklı bir çevre bırakmak için harekete geçelim" dedi.