Spor

Başkan Bulut’tan Kadın Basketbol Takımımıza Tam Destek

Sezona fırtına gibi giren Kırklareli Belediyesi FBO Kadın Basketbol Takımı, yönetimi ve teknik ekibi dün Kırklareli Belediye Başkanı Derya Bulut’u ziyaret etti.

Kırklareli Belediye Başkanı Derya Bulut, Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi’nde sezona 2’de 2’e yaparak giren ve şehrimize büyük bir gurur yaşatan Kırklareli Belediyesi FBO Kadın Basketbol Takımı, yönetimi ve teknik ekibini makamında konuk etti.

Başarılı sporcuları ağırlamaktan dolayı büyük memnuniyet duyduğunu aktaran Başkan Bulut oyuncularla tek tek tanıştı.

Ekibi galibiyetlerinden dolayı tebrik eden Bulut, “Benim tek derdim Kırklareli’ni bölgemizin parlayan yıldızı haline getirmek. Bunu her alanda başarmak istiyoruz. Sizleri aldığınız 2 galibiyetten dolayı kutluyorum. Gerçekten çok iyi bir takıma sahibiz. Gelecek haftalarda alacağınız sonuçlarla şehrimizi gururlandırmaya devam edeceksiniz. Bizler de sizlere verdiğimiz desteği sürdüreceğiz, her konuda yanınızda olacağız. ” dedi.

Bulut, 29 Eylül Pazar günü kendi evlerinde oynayacakları Lidya Garden City Turgutlu Belediyespor maçı öncesinde tüm takıma başarılar diledi, sporseverleri maçı izlemeye davet etti.

Kırklareli Belediyesi FBO Basketbol Takımı da Kırklareli Belediye Başkanı Derya Bulut’a kendilerini misafir etmelerinden dolayı teşekkür ederek Kırklareli için en iyisini yapmaya devam edeceklerini söyledi.

Aynı zamanda Başkan Bulut’a günün anısına 39 numaralı Derya Bulut forması hediye edildi.  

Oldukça samimi bir ortamda geçen buluşma karşılıklı başarı temennileri ve günün anısına çekilen hatıra fotoğrafı ile noktalandı.

Ziyarette Kulüp Yöneticileri; Günalp Ferit Kaya, Emrah Yıldırım, Berkay Angün, Can Avrap, Akçahan Önce, Mehmet Kaya, Takım Genel Menajeri Bulut Özalp, Takım Antrenörü Nejat Deyrin, Yardımcı Antrenör Berkant Şen ve oyuncular yer aldı.