Ligde ve kupada son 2 maçını kazanarak çıkışa geçen temsilcimiz Kırklarelispor,  Nesine 2.Lig Beyaz Grup 7. hafta mücadelesinde İnegölspor’a konuk olacak. Zorlu mücadele pazar günü saat 15.30’da başlayacak. Karşılaşmayı Lütfullah Aslan yönetecek.

Bu sezon deplasmanda oynadığı 3 maçta 1 galibiyet 2 yenilgi alan temsilcimiz, İnegölspor karşısında kazanarak bu alandaki grafiğini de pozitife çevirmek istiyor.

“Hedefimiz 3 Puan”

Genç Yıldız Melek Ecrin Belen Başarıdan Başarıya Koşuyor! Genç Yıldız Melek Ecrin Belen Başarıdan Başarıya Koşuyor!

Kırklarelispor Başkanı Volkan Can maç öncesinde internet haber sitemize yaptığı değerlendirmede galibiyet serisi yakalamak istediklerini söyledi. Geçen hafta Afyonspor önünde kazanarak moral bulduklarını bu moralle Ziraat Türkiye Kupası’nda da tur atlamayı başardıklarını aktaran Başkan Can, “Takımımız çok formda. Son 2 maçımızı kazandık. Oyuncularımız mücadelesi ve hırsıyla bizlere güven veriyor. İnegölspor karşısında da hedefimiz 3 puan. Takımımıza zorlu maç öncesinde başarılar diliyorum.” dedi.

Mücadele öncesinde iki takımda 8 puana sahip. Kırklarelispor averajla ligde 9. sırada bulunurken rakip İnegölspor ise 10. basamakta yer alıyor.

Editör: Serhat Ünver