Yeşil sahada Kırklareli'ni başarılı bir şekilde temsil etmeye devam eden Kırklarelispor'a desteklerinden dolayı Alkan Süt Ürünleri Yönetim Kurulu Başkan Vekili Cihan Alkan'a plaket takdim edildi. Kırklarelispor Başkanı Volkan Can, desteklerinden dolayı teşekkür ederek Alkan'a plaket takdim ederek hatıra fotoğrafı çektirdi.

İmece Usulü Hazırlık İmece Usulü Hazırlık


"Kırklareli Birlik Olarak Daha Güçlü Olur"
Başkan Can yaptığı açıklamada yeni ve daha büyük başarıları kovalayacaklarını ifade ederek, "Bizim bütün süt ürünlerimizi karşılayan Cihan Alkan'a Kırklarelispor Kulübü olarak çok teşekkür ederiz. Her zaman sporun ve sporcunun yanında olan, aynı zamanda İl Genel Meclis Üyeliği yapan Cihan Alkan'ı bu desteklerinden dolayı kutluyoruz. İnşallah devamını diliyoruz. Kırklareli'nde yerel değerlerin birbirini desteklemesi adın çok güzel bir örnek. Kırklarelispor da, Kırklareli de birlik olarak daha güçlü olur" sözlerini dile getirdi.

1111-1
"Kırklareli'ne Değer Katan Çalışmalara Destek Olmaya Devam Edeceğiz"
Alkan Süt Ürünleri Yönetim Kurulu Başkan Vekili Cihan Alkan teşekkürlerini ifade ederek "Kırklarelispor şehrimizin değeri. Sporun ve sporcunun daima yanında olmaya devam edeceğiz. Bizler Kırklareli için yapılan güzel işleri desteklemek bir görev. Kırklareli'nin değerleri bir birime destek vererek daha güzel başarılara ulaşacak. Buna yürekten inanıyoruz. Spora ve Kırklareli'ne değer katan çalışmalara destek olmaya devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

Editör: Haber Merkezi