Kaynarca Belediye Başkanı Neşe Çevikbaş, İstanbul Büyükşehir Belediyesi - İSKİ Genel Müdürlüğüne giderek; İSKİ Genel Müdürü Şafak Başa ile buluştu. Ayrıca İstanbul Büyükşehir Belediyesi Mahalli İdareler Müdürü Kemal Aydın'a ziyarette bulundu.

Japonyalı Öğrenciler, Kırklareli'nde Çeltik Üretimini İnceledi Japonyalı Öğrenciler, Kırklareli'nde Çeltik Üretimini İnceledi

İSKİ ile Kaynarca adına önemli projeleri konuştuklarını söyleyen Başkan Çevikbaş; “İstanbul Büyükşehir Belediyesi - İSKİ Genel Müdürü Sayın Şafak Başa Beyi ziyaret ettik, projelerimizi ve gündemi değerlendirdik. Nazik misafirperverliği için Sayın Şafak Başa Beye çok teşekkür ediyoruz” dedi.

453435118 867232895461156 4449698179978164500 N

Çevikbaş İstanbul Büyükşehir Belediyesi Mahalli İdareler Müdürü Kemal Aydın ziyaretiyle alakalı konuşarak; “İstanbul Büyükşehir Belediyesi Mahalli İdareler Müdürü Sayın Kemal Aydın'ı ziyaret ederek, hayırlı olsun dileklerinde bulunduk. Değerli Müdürümüz ile önümüzdeki süreçte işbirliği ve proje detaylarını konuştuk. Değerli Müdürümüze nazik misafirperverliği için teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Muhabir: Volkan Abuy