A Milli Futbol Takımımız 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası’nda bizlere çok büyük bir gurur yaşattı. Futbolcularımız sahada, Kırklarelililer ise Millet Bahçesi’nde ter döktü. Milliler son olarak Hollanda’ya 2-1 kaybederek turnuvaya çeyrek finalde veda etti.

G R3 F Dw K Wk A A0Mcn

İlker Arslantaş En İyi Şef Oldu İlker Arslantaş En İyi Şef Oldu

Kırklareli Belediye Başkanı Derya Bulut hem Milli Takımımıza hem de Millet bahçesinde tek yürek olan Kırklarelililere yayınladığı mesajla teşekkür etti.

G R3 F Dwua U A Ao B Yq

Gelecek turnuvalarda ve spor müsabakalarında yeniden birlikte olacaklarını aktaran Başkan Bulut mesajında şu ifadelere yer verdi: “2024 Avrupa Futbol Şampiyonası’nda, çeyrek finale kadar her maçımızda, siz sevgili hemşehrilerimizle Millet Bahçesi’nde omuz omuza, tek yürek olduk. Başta bizlere bu büyük coşkuyu ve heyecanı birlikte yaşama fırsatı veren ve çeyrek finale kadar çıkarak göğsümüzü kabartan A Milli Futbol Takımımıza, ardından da her maç akşamı bu müthiş milli coşkuda yan yana olma davetimize büyük ilgiyle karşılık verip Millet Bahçesi’ni tıklım tıklım dolduran siz sevgili hemşehrilerime gönülden teşekkür ediyorum. İnanıyorum ki ‘Bizim Çocuklar’ çok daha iyisini yapıp, çok daha büyük başarılar ve hatta kupalar kazanacak. Onlar bizim gönüllerimizin şampiyonu. İyi ki varsınız bizim çocuklar, iyi ki varsınız sevgili hemşehrilerim. Gelecek turnuvalarda ve spor müsabakalarında yeniden birlikte olmak dileğiyle.”

Editör: Haber Merkezi