Temiz bir şehir için, eldivenleri takıp süpürge de yapıyor kuru yaprak da topluyor. Her fırsatta dile getirdiği sözlerini, sokakta bizzat uyguluyor.

D2-16
Başkan Bulut, Temiz Mahallem Projesi kapsamında Karakaş Mahallesi'ndeydi. Kolları sıvadı herkesle birlikte işe koyuldu. Çalışmalar ile ilgili açıklamalarda bulunan Bulut, "Mahalle sakinlerimizle, hep birlikte çevre temizliği çalışması gerçekleştirdik. Başta muhtarımız Esra Mağıltaş’a ve tüm Karakaş Mahallesi sakinlerine, gösterdikleri hassasiyet ve emekleri için çok teşekkür ediyor, projemiz kapsamında en temiz mahalle seçilecek mahalleye bir spor sahası kazandıracağımızı, buradan bir kez daha hatırlatmak istiyorum" sözlerini dile getirdi.

Edirne'de "Usta Bestekarlar" Konseri Verildi Edirne'de "Usta Bestekarlar" Konseri Verildi

D1-14
"Atık Ayrıştırma"
Temizlik çalışmalarının yanı sıra atıkların ayrıştırılmasının da önemli olduğunu ifade eden Bulut, "Ayrıca, Sıfır Atık Projesi kapsamında çevremizi korumak adına atıklarımızı doğru bir şekilde ayrıştırarak ilgili birimlere teslim etmenizi sizlerden önemle rica ediyorum. Özellikle, topladığınız her 5 litre atık yağı muhtarlarımıza iletmenizi istiyorum. Belediyemiz, bu duyarlı davranışınıza karşılık olarak sizlere temizlik setleri armağan edecektir. Gelin hep birlikte, daha temiz ve sürdürülebilir bir çevre, daha güzel bir Kırklareli için el ele verelim." ifadelerini dile getirdi.

Editör: Haber Merkezi