Ekonomi

Başkan Topuz Bölge İstişare Toplantısında Yerini Aldı

Kırklareli Madeni Eşya Sanatkarları Odası Başkanı Ömer Topuz, Balıkesir'de Türkiye Madeni Eşya Sanatkarları Federasyonu tarafından üçüncüsü düzenlenen bölge istişare toplantısına katılım sağladı.

Kırklareli Madeni Eşya Sanatkarları Odası Başkanı Ömer Topuz ile Başkanvekili Ali Yalçınkaya Balıkesir'de Türkiye Madeni Eşya Sanatkarları Federasyonu tarafından üçüncüsü düzenlenen bölge istişare toplantısına katıldı.

Balıkesir, İzmir, Manisa, Aydın ve Kütahya Madeni Eşya Sanatkarları oda başkan ve yöneticilerinin de katılım sağladığı bölge istişare toplantısı BESOB Otel’de gerçekleştirildi.

Programın ilk günü federasyon toplantısı yapılırken, 2 ve 3. günler ise bölge toplantıları düzenlendi.

Kırklareli Madeni Eşya Sanatkarları Odası Başkanı Ömer Topuz toplantı ile ilgili yaptığı değerlendirmesinde, “Federasyonumuz çalışma alanında bulunan mesleklerde faaliyet gösteren esnaf ve sanatkarlarımızın teknolojik ve ekonomik olarak gelişmelerine katkıda bulunabilmek adına istişarelerde ve fikir alışverişinde bulunabilme fırsatı yakaladığımız tüm başkan ve yöneticilerimize teşekkür ediyoruz. Ayrıca bizlere ev sahipliği yaparak misafirperverlik gösteren Balıkesir Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği Başkanı Sn. Fehmi Erdem'e teşekkür eder, çalışmalarında başarılar dileriz.” ifadelerini kullandı.