Kırklareli Ülkü Ocakları İl Başkanı Uğurcan Özer görevinde 1 yılı geride bırakması münasebetiyle basın açıklamasında bulundu.

“Bu süreçte önümüze çıkan engelleme, yıldırma politikalarına, algı operasyonlarına misli ile cevap verdik kutlu dergâhımıza çamur sıçratmaya çalışanlara karşı dimdik durduk durmaya devam edeceğiz” diyen Özer şunları kaydetti;

“Allah’ın resulü, iki cihan serveri peygamber efendimiz Allahu Teâlâ, bir iş yaptığınız zaman onu sağlam ve güzel yapmanızı sever, buyurmuştur.

Bu bilinçle bize verilen bu kutlu ve onurlu görevde bir yılımızı doldurmuş bulunmakta ülkü ve ülkemize hizmet etmenin gururunu yaşamaktayız.

Babaeski'de Yıllardır Kaderine Terk Edilen Tesis İçin Görüştüler Babaeski'de Yıllardır Kaderine Terk Edilen Tesis İçin Görüştüler

Bu süreç içerisinde genel başkanımız Ahmet Yiğit Yıldırım beyefendinin destekleri ile birlikte vicdan sahibi, çevik, zeki ve ahlaklı Türk gençleri yetiştirmek için çaba sarf ettik kutlu dergahımız da alanında uzman akademisyen ve eğitimciler tarafından yürüttüğümüz spor,eğitim ve manevi değerler programları sonucunda gençlerimizin pozitif anlamda nasıl değiştiğini ve geliştiğini gözlemledik.Eğitimleri ile yakından ilgilendiğimiz kardeşlerimizin başarıları ile gururlandık ve mutlu olduk.

Bu süreçte önümüze çıkan engelleme, yıldırma politikalarına, algı operasyonlarına misli ile cevap verdik kutlu dergâhımıza çamur sıçratmaya çalışanlara karşı dimdik durduk durmaya devam edeceğiz.

Bu süreç içerisinde beni yalnız bırakmayan Asena, Ortaöğretim ve Üniversite Birim Başkanlarımız ve Teşkilat başkanım başta olmak üzere İl Yöneticilerimize, ilçe ocak başkanlarımıza ve tüm ülküdaşlarımız teşekkür ederim.

Bizleri bu kutlu göreve layık gören genel başkanımız, Türk gençliğinin yolbaşçısı Ahmet Yiğit Yıldırım beyefendiye teşekkür eder yüzünü hiçbir zaman kara çıkartmayacağımızı bilmelerini isterim. Allah Türk’ü korusun ve yüceltsin.”

Editör: Ferdi Kurtbayram