Kırklareli’nde bazı motosiklet sürücüleri ne uyarıları dinliyor, ne de kurallara uyuyor!

Bu Kadarına Da Pes Dedirten Görüntüler

Hem kasksız hem de plakasız şekilde trafiğe çıkan sürücüler kendilerini ve çevrelerindeki vatandaşları tehlikeye atıyor. Son olarak Karaumur Caddesi’nde objektiflerimize tüm kuralları hiçe sayarak yakalanan sürücüler, düşüncesiz tavırları ile tepki çektiler. Sürücülerin kasksız olması yetmiyormuş gibi bir de arkalarındaki yolcularda da kask bulunmayışı “Bu kadarına da pes” dedirten cinsten görüntülerin ortaya çıkmasına neden oldu.

22Da999B 3D11 4Ba9 8E3C Fabb0A7E0Ce3

ADD Trakya Şubeleri Pınarhisar’da Yaşananlara Tepki Gösterdiler ADD Trakya Şubeleri Pınarhisar’da Yaşananlara Tepki Gösterdiler

“Denetimler Aralıklı Değil Sürekli Olmalı”

Hele trafiğin oldukça yoğun olduğu saatlerde bu rahatlıkta motosiklet kullanan sürücüleri gören diğer sürücü ve vatandaşlar; “ Denetlemelerin sürekli olması gerekiyor. Belli günler ve belli saatlere sıkıştırılan denetimler, gereken verimin alınmasında çok etkili değil. Denetim saati dışında kural ihlali çok fazla oluyor. Ana noktalarda sürekli denetim yapan trafik polislerinin bulunması şart. Vatandaş olarak, Kırklareli’nde bu süreklilikte denetim yapacak yeterli sayıda trafik polisi olduğunu düşünüyoruz. “ ifadelerini kullandılar.

7169Ffd5 F5F1 4Cc9 Aefe 3E331Ba737F9

Okullar Açıldığında Kötü Durumlar Yaşanmasın!

Yaklaşık 15 gün sonra okulların da açılmasıyla beraber okul servislerinin trafiğe çıkacak olması vatandaşları düşündüren diğer bir durum. Okul servislerinin sabahın erken saatlerinde öğrencileri okula yetiştirmeye çalışacak olması, motosiklet sürücülerinin de trafikte kuralsız sürüşler yapması  ile istenmeyen kazaları beraberinde getirmesi muhtemel. Bu durumları göz önüne alarak; yetkililerin harekete geçmesini bekleyen vatandaşlar, denetimlerin arttırılmasını ve caydırıcı cezaların verilmesini talep ediyor.

Editör: Haber Merkezi