Ebru Gündeş, Hadise, Sibel Can, Murat Boz, Zehrin Özer, Volkan Konak, Yıldız Tilbe, Hülya Avşar, Teoman ve daha bir çok ünlü ismin geçmiş yıllarda sahne aldığı Kırklareli Karagöz Kültür, Sanat ve Kakava Festivali'ne bu yıl hangi ünlü isimler konuk olacak? 

2 yıl aradan sonra 23-24-25 Mayıs tarihlerinde  düzenlenecek olan 30. Kırklareli Karagöz Kültür, Sanat ve Kakava Festivali'nde sahne alacak sanatçılar şimdiden merak konusu olmaya başladı. Kırklareli halkı, özellikle son dönemlerde  müzik sektöründe zirvede olan sanatçıları şehirlerinde görmek istiyor.

Kırklareli Belediye Başkanı Derya Bulut, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada 30. Kırklareli Karagöz Kültür, Sanat ve Kakava Festivali'nin 23-24-25 Mayıs tarihleri arasında yapılacağını açıklamıştı. Festival tarihi belli olmasının ardından gözler şimdi festivalde sahne alacak ünlü isimlere çevrildi. Geçtiğimiz yıllarda yapılan festivalde birbiriden ünlü sanatçılar Kırklarelililerle buluşmuştu. Ayrıca festivalde sahne alacak isimlerin yanı sıra Kültür ve Sanat etkinliklerin neler olacağı  da merak ediliyor. Bir aydan az bir sürenin kaldığı 30. Kırklareli Karagöz Kültür, Sanat ve Kakava Festivali için hazırlanan programın yakın zamanda açıklanması bekleniliyor.

45062829 1890967147607205 11632802957099008 N

Birbiriden Ünlü İsimler Kırklareli'ne Gelmişti

Geçmiş yıllarda Kırklareli Karagöz Kültür, Sanat ve Kakava Festivali'nde birbirinden ünlü isimler Kırklareli'ne gelmişti. En son 2 yıl önce düzenlenen 29. Karagöz Kültür Sanat ve Kakava Festivali’nde Babutsa, Rumeli Ekrem, Candan Erçetin, Doğukan Çakırlar, Sami Levi, Kubat, Def Dance Academy, Ali Altay, Funda Arar sahne almıştı.  Ayrıca, Ebru Gündeş, Kibariye, Adnan Şanses, İbrahim Erkal, Güllü, Feridun Düzağaç, Hüsnü Şenlendirici, Hadise, Murat Boz, Zehrin Özer, Çelik, Süavi, Haluk Levent, Edip Akbayram, Özcan Deniz, Deniz Seki, Sibel Can, Volkan Konak, Yıldız Tilbe, Hülya Avşar, Teoman, MFÖ, Emre Aydın, Nilüfer, Emre Altuğ gibi ve daha bir çok ünlü isim festivalde Kırklarelililerle buluşmuştu.

Muhabir: Kadir Sinici