Yerel

Bülent Ortaçgil, "Bir Eylül Akşamı"nda Kırklareli'nde

Bağ Bozumu Şenliği'nin son gecesinde müziğin ustalarından Bülent Ortaçgil, sahne aldı.

Loading...

Kırklareli'ne ilk defa geldiğini ifade eden Ortaçgil, sahnede olmaktan mutlu olduğunu ifade etti. Sevilen şarkılarını seslendiren Ortaçgil'in dinleyiciler ile küçük diyalogları sahnenin canlı kalmasını sağladı.

Sakin bir şekilde sahneye çıkan usta sanatçı, samimi tavırları ile yürekleri kazanmayı bildi. Oyuna Devam parçası ile başlayan konserde, yüreklere dokunan sesi ve sözleri ile soluksuz bir seyir sundu.

Yayla Meydanı'nda ana sahnede gecenin şaşkınlığını bozmayan huzurlu melodiler yankılandı. Programda Ortaçgil'e plaket takdim etti. Bulut, "Bu akşam benim heyecanım çok yüksek. Çünkü ben de keyifle dinlemek istiyorum. Yıllarca beklediğimiz bir an gerçekleşti. Kirklareli'ne ilk gelişi. Sen orada biz burada, buluştuk bir eylül akşamında" sözlerini ile Ɓulent Ortaçgil sevgisini dile getirdi. Plaket takdiminda Kırklareli Kent Konseyi Başkanı Yasemin Ertaş da yer alarak emeği geçen herkese teşekkür etti. Başkan Bulut'a desteklerinden dolayı teşekkürlerini dile getirirken, yönetim kurulu üyelerini de sahneye davet etti.