Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı ve Kırklareli Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu üyesi Soner Ilık, beraberinde OSB Yönetim Kurulu Başkan Vekili Mümin Sinan Kadaifçi, yönetim kurulu üyesi Cengiz Söğüt ve OSB Müdürü Sebahattin Dönmez ile birlikte, Belediye Başkanı Derya Bulut'u makamında ziyaret etti.

Gelenek Değişmedi; Uzman El Sigorta Yine İl Birincisi Gelenek Değişmedi; Uzman El Sigorta Yine İl Birincisi

Kırklareli'nin, sosyal ve kültürel gelişiminin yanı sıra, ekonomik ilerleyişi ve nitelikli bir endüstri odağı olması için, verimli birliktelikleri güçlendireceklerini ifade eden Başkan Bulut, belediyenin bu konuda geçmişteki eksik kalan yanlarını da tamamlayacaklarını vurguladı.

Kırklareli’nin ekonomisinin canlandırarak, istihdamın arttırılması için her platformda Kırklareli Organize Sanayi Bölgesi’ni anlattıklarını ifade eden Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Soner Ilık; “Bizim tek amacımız ilimizde yaşayanların refah düzeylerini arttırarak, rahat bir yaşam sürmelerini temin etmektir. Bunun içinde tüm yönetim ve meclis üyelerimiz ile yoğun bir şekilde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Katıldığımız tüm platformlarda Organize Sanayi Bölgemiz başta olmak üzere ilimizdeki yatırım imkanlarını bire bir yaptığımız temaslarımızda anlatıyoruz. Bu anlatımlarımız sayesinde ilimize yatırım yapmak isteyenler bizleri ziyaret ederek bilgiler alıyor” dedi.

Editör: Haber Merkezi