Yerel

Bulut; “Projelerimizi Gerçekleştirmek İçin Ön Görüşmelerimizi Tamamladık”

Kırklareli Belediye Başkanı Derya Bulut geçtiğimiz günlerde Ankara’da çeşitli temaslarda bulundu.

Kırklareli Belediye Başkanı Derya Bulut geçtiğimiz günlerde Ankara’da çeşitli temaslarda bulundu.

İşte o temasların detayları belli oldu

Bulut’un yokluğunda Başkan vekilliğini üstlenen Kürşad Yamaner yaptığı açıklamada; “Belediye Başkanımız Sayın Derya Bulut Ankara’da, bakanlıklarla görüşmeleri olduğu için bugünkü toplantıya katılamadı. Hepinize ayrı ayrı selamları var. İnşallah en kısa süre içerisinde Bakanlıklardan güzel haberler şehrimize dönecek” demişti.

Başkan Bulut Ankara’dan döndü.                                                        

Derya Bulut başkentte; İlbank A.Ş Genel Müdürü Recep Türk ile TEİAŞ Genel Müdür Yardımcısı Mustafa Pustu’yu ziyaret etti.

Bulut yaptığı açıklamada; “Kırklareli’mizin geleceğini kurtaracak, hemşehrilerimi hak ettikleri kentte yaşatacak, vizyonuyla adından söz ettirecek bir kent yaratacak projelerimizi hayata geçirebilmek adına, ön görüşmelerimizi tamamladık. İlbank A.Ş Genel Müdürü Sayın Recep Türk’e ilgileri, destekleri ve misafirperverlikleri için şükranlarımı sunuyorum” dedi.

Bulut ayrıca; “TEİAŞ Genel Müdür Yardımcısı Sayın Mustafa Pustu’yu ziyaret ettik. Kırklareli’mizin ihtiyaçları doğrultusunda, enerjik ve çok efektif bir görüşme gerçekleştirdik. Sevgili hemşehrilerimle birlikte yaşayacağımız, bol güneşli ve enerji dolu günlerimizin olmasını temenni ediyorum” ifadelerini kullandı.