Yerel

Büyük Zaferin 102. Yılını Coşku İle Kutladık

30 Ağustos Zafer Bayramı ve Türk Silahlı Kuvvetleri Günü, Kırklareli Özgürlük ve Demokrasi Meydanı'nda etkinlik ve törenlerle kutlandı.

Loading...

Büyük Zaferin 102. yılı 30 Ağustos Zafer Bayramı ve Türk Silahlı Kuvvetleri Günü ilimizde coşku ve sevinçle kutlandı.  Saat 09.15’te Atatürk Anıtı’na çelenk sunulması ile başlayan program 09.30’da Valilik makamında tebriklerin kabul edilmesi ile devam etti.

Ardından saat 10.00’da Kırklareli Özgürlük ve Demokrasi Meydanı'ndaki kutlama programına geçildi. Kutlama öncesi vatandaşların bayrama katılımının geçen yıllara göre az olduğu gözlerden kaçmadı.

Kırklareli Valisi Birol Ekici, 55.Mekanize Piyade Tugay Komutanı Tuğgeneral Erdal Köse ve Kırklareli Belediye Başkanı Derya Bulut’un vatandaşların bayramını tebrik etmesi ile başlayan programın devamında İstiklal Marşımız büyük bir coşku ile okundu. Akabinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kutlama mesajı vatandaşlarla paylaşıldı.

Personel Üsteğmen Göktuğ Topsakal tarafından günün anlam ve önemini belirten konuşma gerçekleştirildi. Devamında şiirler okundu, halk oyunları gösterisi yapıldı. Komandolar tarafından sergilenen zeybek gösterisi ise büyük bir ilgi ile takip edildi.

30 Ağustos Zafer Bayramı ve Türk Silahlı Kuvvetleri Günü kutlama programı geçit töreni ile son buldu.