Yerel

Çallı ve Kasap Üsküp İçin Bir Araya Geldiler

Üsküp önceki dönem Belediye Başkanı Hüseyin Kasap, mevcut Belediye Başkanı Halil Çallı’yı makamında ziyaret etti.

Üsküp önceki dönem Belediye Başkanı Hüseyin Kasap, Belediye Başkanı Halil Çallı ve belediyeyi ziyaret etti. Başkan Çallı’nın makamında gerçekleşen ziyarette, önceki dönemden kalan ya da plan aşamasında olan projeler hakkında fikir alışverişinde bulunuldu.

Belediye Başkanı Halil Çallı yaptığı açıklamada; “Değerli Başkanımıza bu ziyaretinden dolayı teşekkürlerimi sunuyorum. Gelip bizimle devam eden ya da plan aşamasında olan projeler hakkında fikirlerini paylaştı. Bu koltuk gelip geçici. Bizler beldemizi nasıl daha ileriye taşıyabiliriz bunun peşindeyiz. Üsküp’e hizmet etmek siyaset üstü bir konu. İnşallah hep birlikte Üsküp’ü daha da ileriye taşıyacağız” şeklinde konuştu.

Önceki dönem Belediye Başkanı Hüseyin Kasap ise; “Nazik ev sahipliğinden ötürü Belediye Başkanımıza teşekkür ediyorum. Bu bir hizmet yarışı. Ben 10 yıl boyunca elimden geleni yapmaya çalıştım. Şimdi Halil Başkanımız bunun gayreti içinde olacak. Biz de kendisine Üsküp’ün menfaatine olan konularda elimizden gelen desteği vereceğiz” açıklamasında bulundu.