Luxury Lifestyle Awards(Lüks Yaşam Ödülleri) en yüksek kalite güvencesini sağlayan, öncü mükemmelliği ve yeniliği temsil eden, Dünyanın en tanınmış ve saygın markalarından biri olan ve Dünya çapında tanınan prestijli ambleme sahip olan Chamlija Şarapçılık, Türkiye'nin En İyi Premium Şarap Markası ödülünün sahibi oldu.

Certificate Full Image 2024 2

Gündoğdu; “Kahraman Gazilerimiz Cumhuriyetin En Büyük Güvenceleridir” Gündoğdu; “Kahraman Gazilerimiz Cumhuriyetin En Büyük Güvenceleridir”

Dünyanın çeşitli ülkelerinden üst düzey markaları ödüle layık görülürken Chamlija’nın ödülü Luxury Lifestyle Awards tarafından şu sözlerle aktarıldı, “Değerli Chamlija Şarapçılık Ekibi, 2024 Lüks Yaşam Tarzı Ödülleri'ndeki başarınızı teyit etmekten ve sizi tebrik etmekten büyük mutluluk duyuyoruz. Bu ödüllerin amacı, tüm endüstri sektörlerinde mükemmelliği tanımak ve dünya çapında endüstrideki en yüksek standartları sürdürmektir.

Kapsamlı bir araştırma sürecinin ardından, Chamlija Şarapçılık bu pazardaki en iyilerden biri olarak seçildi. Kusursuz itibarınız ve profesyonel performansınız tanındı ve kabul edildi. Şimdi, araştırmalarımızın ve seçimlerimizin sonuçlarına uygun olarak Chamlija Şarapçılık’ın şu kategoride Lüks Yaşam Tarzı Ödülleri'nin Kazananı olduğunu duyurmaktan mutluluk duyuyoruz: Türkiye'nin En İyi Premium Şarap Markası.

Lüks Yaşam Tarzı Ödülleri Düzenleme Komitesi adına böylesine harika bir sonuç elde ettiğiniz ve çabalarınızın tanınıp kutlandığı için içten tebriklerimizi kabul edin. Önümüzdeki aylarda başarınızın heyecan verici tanıtımlarını görmeyi dört gözle bekliyoruz ve ayrıca sizi gelecek yıl da katılımcılarımız arasında görmeyi umuyoruz.”

Untitled 1-1

Editör: Haber Merkezi